Hocam hic guncelleme beklemene gerek yok son versiyon gcam kur yetiyor
Merhaba hocam ben ilk çıktığında güncelledim ama kamera da ağır çekim gece modu yoktu şarjda fazla gittiği için betaya geri döndüm. O yüzden soruyorum acaba zamanla bir değişiklik yapmışlar mıdır diye açıkçası
En son pakedi indir yok, yeni güncellemeyi indir var güncellemeyi görüyor haliyle. sürümü de 10.1.1.0. Ama %100 olunca güncelleme kaynaktan doğrulanamadı yeniden indirin diyor. 10 kere filan indirdim herhaldeAyarlar, telefon hakkında, sistem güncelleme,en son paketi indir deyin ve pie indirip indirmediğini kontrol edin v10-1-1-0
Cihazınız çin mi global cihaz mı ? eğer çin cihazı ise ve bl kilidi açılmadan global rom yüklendiyse bu hatayı alabilirsiniz.arkadaşlar 10.0.3 sürümündeyim pie güncellemesinden memnunmusunuz batarya performansi nasil bilgilendirirseniz ona göre yükleyeyim
Bl kilidi açık global rom var. Zaten güncellemeyi ben kendim linkden indirip yüklemiyorum. Otadan güncelleme uyarısı geldi sabah. Güncelle diyip indirdiğimde fotodaki hatayı veriyor ama her seferinde. Capsleri koydumCihazınız çin mi global cihaz mı ? eğer çin cihazı ise ve bl kilidi açılmadan global rom yüklendiyse bu hatayı alabilirsiniz.
cihaz açıldığında unlocked yazısı var mı ?
Hocam ağır çekim var zaten kamerada, video modunda üç noktaya basınca görebilirsiniz ağır ve hızlı çekimArkadaslar, android pieye gectim, kararli rom. Olarak peki simdi disaridan gcam kursam agir cekim modu calisir mi, mi 8 cihazim
gcam için ağır çekim çalışmıyor , mevcut stock kamera programını kullanınArkadaslar, android pieye gectim, kararli rom. Olarak peki simdi disaridan gcam kursam agir cekim modu calisir mi, mi 8 cihazim