- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi 5S
- Konular
- 7
linke tıkladığımda sayfa açılmıyr üstadlar konununun başındaki zip mi bu? 10.0.3 güncelleemesi geldi güncelleyip yapsam sorun olur mu
Baştaki Recovery logosunun altındaki link evetlinke tıkladığımda sayfa açılmıyr üstadlar konununun başındaki zip mi bu? 10.0.3 güncelleemesi geldi güncelleyip yapsam sorun olur mu
linke tıkladığımda sayfa açılmıyr üstadlar konununun başındaki zip mi bu? 10.0.3 güncelleemesi geldi güncelleyip yapsam sorun olur mu
arkadaşlar çok teşekkürler hepinize sağolun. zip dosyaının indirip telefona attım güncelleyiiden seçiyorum güncelleme doğrulanmıyor diyor hiç artık şansımı zorlamasam mı
aynen 10.0.2 de diyor ben normal güncellemesini yapayım bekliyim gelince güncellerim artık madem dediğiniz gibi10.0.2 de diyorsa boş ver zorlama şansını gelir otaya yakında.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim Telfon Mi8 MİUİ 10.0.3.0 Kararlı ama hala güncelleme gelmedi bana neden olabilir? Benim arkadasda Not 5 ona artik 2defa gelmis bana 10.0.4.0 bile gelmediRecovery Kurulum :Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar [Android 9/Pie] Mi 8 için MIUI 10 Global Kararlı Rom ota yoluyla dağıtılmaya başlanıldı. Değişenleri aşağıya ekledim. Henüz güncellemesi telefona gelmeyen arkadaşlar için .zip dosyasını, temiz kurulum isteyen arkadaşlar için önce Fastboot MIUI 10.0.2.0 romunu yükleyip recovery ile son sürüme geçiş yapabilirler
1- OTA'dan güncellemeyi kontrol edip yüklemek. Ya da ;
2- Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme menüsünden, Güncelleme paketini menüsü altında indirdiğiniz .zip dosyasını seçerek güncellemeyi yapabilirsiniz.
İndirme Bağlantıları ;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.ile güncelleme yapmak isteyenler öncelikle MIUI 10.0.2.0 güncellemesini yükleyin ardından recovery dosyası ile Pie/9 sürümüne geçiş yapabilirler.
MIUI 10.0.2.0 :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri :
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot ile yükleme tamamlandı, her zaman temiz kurulum.
NOT: Şahsım, miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumlu değilim !
Var çözümü, en son yayınlanan tgz uzantılı rom u indirip, sabit konulardaki twrp ile persist dosyasının imajını atman gerekli o zaman açılıyor, bende de oldu 1 ay önce aynı sorun, YouTube dan video arayıp atabilirsin çok zor değil.kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor bunun bir çözümü varmıdır