- Adım
- .
- Cihazım
- Mi
- Konular
- 15
Tamam hocam çok sağolunRecovery olan
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam çok sağolunRecovery olan
Güncellemeyi yapabilirsinizbu gün sıfır global cihazı açtım durum böyle ne yaplmalıyım güncelleme yapmadım eski mi8dede 10.0.2 den 10.0.3 yapmıştım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan güncelleme yaparsak android pie kuramazmıyım global.
Hocam sizde ki sorunu anlayamadımBen defalarca indirdim yüklemeye çalıştım ama olmadı hep hata verdi
Belirtilen romu yükledim ota üzerinden seçiyorum zipli dosyayı ama hep hata verdi yüklenmiyorHocam sizde ki sorunu anlayamadım
dosya üzerinden güncelleme yapılmamalımı 10.03 olunca 10.0.2 yapıp sonra güncelleniyor diye bişeyler okusdum sankiGüncellemeyi yapabilirsiniz
Pie güncellemesi dağıtılınca onada güncelleme gelecektir merak etmeyin
Tamam birde o şekilde deneyimİnternet üzerinden kontrol yapıyor eklerken ondan olabilir mi acaba farklı bir internet üzerinden denerseniz ?
Bugün kendi telefonumdan 10.0.3 den 10.1 e geçtim o sorun bir kaç gün önceydi şimdi öyle sorun yokdosya üzerinden güncelleme yapılmamalımı 10.03 olunca 10.0.2 yapıp sonra güncelleniyor diye bişeyler okusdum sanki
Arkadaşlar ben eskiden açtığım ni gmaiil hesabına girdim onda asistan da Türkçesi dil desteği göründü fakat cihazda ok google diyince bi etkileşim olmadı internette biraz aradım bu asistanın apk sını indirdim o şekilde çözdüm gibi asistanı ama sürekli bas konuş olayından dolayı cazibesini yitirdi maalesef bu olayın bi çözümü var mı voice match aktif olmuyor