Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Aynen bende o konuya dun mesaj yazmistim cevabini beklerken koca konu kaybolmus yazdigim mesajlarda bile bulamiyorum. Sistem hatasi mi yoksa birisi mi kaldirdi anlamadim.
Benim bahsettiğim telefon ayarlarında pil tasarruf modunun çalışacağı saati ayarlayabiliyorduk o kısımı bulamıyorum ama eski ayarım hala devam ediyor.

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Benim bahsettiğim telefon ayarlarında pil tasarruf modunun çalışacağı saati ayarlayabiliyorduk o kısımı bulamıyorum ama eski ayarım hala devam ediyor.
Pil & Performans / Pil / Sağ üst köşedeki Ayar Bölümü / Programlı açma kapama

Bahsettiğiniz yer burasımı acaba

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Aynen bende o konuya dun mesaj yazmistim cevabini beklerken koca konu kaybolmus yazdigim mesajlarda bile bulamiyorum. Sistem hatasi mi yoksa birisi mi kaldirdi anlamadim.
Güvenlik uygulmasına girin, pil seçeneğini seçin, önce bi tarama yapıyor, ardından gelen ekrandan pil tasarrufu ayarlarına git'e tıklayın, aradığınız ayara ulaşacaksınız :)

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Pil & Performans / Pil / Sağ üst köşedeki Ayar Bölümü / Programlı açma kapama

Bahsettiğiniz yer burasımı acaba

Teşekkürler burası cihazı açıp kapatıyor ben pil tasarrufunu açıp kapatsın istiyorum sanırım o seçeneği kaldırmışlar

Güvenlik uygulmasına girin, pil seçeneğini seçin, önce bi tarama yapıyor, ardından gelen ekrandan pil tasarrufu ayarlarına git'e tıklayın, aradığınız ayara ulaşacaksınız :)

Burası değil bu cihazı açıp kapatıyor benim bahsettiğim ayar pil tasarrufunu açıp kapatıyor cevabınız için teşekkür ederim.

Oastra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oastra
Cihazım
Mi
Konular
5
Teşekkürler burası cihazı açıp kapatıyor ben pil tasarrufunu açıp kapatsın istiyorum sanırım o seçeneği kaldırmışlar

Burası değil bu cihazı açıp kapatıyor benim bahsettiğim ayar pil tasarrufunu açıp kapatıyor cevabınız için teşekkür ederim.
Aradiginiz ayari buldum. Pil tasarrufu acma yerine basili tutun bahsettiginiz ayar geliyor. Bulunmasini diye boyle yapmislar herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak benim bahsettigim konu mi8 de pil tasarrufu nasil yapilir gibi bi konu vardi o konu yok oldu. Hatta 3 sayfa dolu yazanlar vardi. Neden nasil kayboldu bilememedim

MFD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MFD
Cihazım
Mi 8
Meslek
TeknoDestekTeam
Konular
11
Arkadaşlar son sürümü kullanıyorum sanki şarj çok yiyor gibime geldi ayrıca tlf mi 8 yeni aldım 2 günlük yapmam gereken ayarlar ve kurmam gereken programlar neler tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle pil konusunda

Mehmet 27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Güvenlik pil Tara taradıktan sonra altta pil tasarrufu na gir oradan ayarlayabilirsiniz

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Arkadaşlar son sürümü kullanıyorum sanki şarj çok yiyor gibime geldi ayrıca tlf mi 8 yeni aldım 2 günlük yapmam gereken ayarlar ve kurmam gereken programlar neler tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle pil konusunda
Aynen hocam ben de arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz pil kalibrasyonu vs vs uygulamalar var napcaz nasıl çözeriz bu pil olayını iphone dan geçtim mi 8 e biraz karışık geldi herşeyi manuel yapmak gerekiyo gibi sanki

• Beğen
Tepkiler: MFD

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Güvenlik pil Tara taradıktan sonra altta pil tasarrufu na gir oradan ayarlayabilirsiniz

Tamam burası teşekkür ederim bu ayar önceden pil menüsünün içindeydi sanki

Üst Alt