- Adım
- Zafer Kahram
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 4
Oyunlarda ki çentik gelmedi hala
süpermişAyarlar-Ana Ekran & son kullanılanlar tavsiye al kapalı yaparsanız yukarıdakilerden kayboluyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır tek tıkla çekiyor kamera lib güncelenmiş olsa gerekki artık patche gerek olmadan çalışıyor.Peki fotoğraf çekerken normal modda iki defa mı tıklıyorsunuz?
Ayarlar-Ana Ekran & son kullanılanlar tavsiye al kapalı yaparsanız yukarıdakilerden kayboluyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende o yüzden kapatmıştım meğer bu sefer amacı farklıymışAhahahha ben de ayarları kurcalarken kesin bir yere reklam kitlemişlerdir diye kapattım direk tavsiye alı buymuş demekki
Hocam 9.1.10 betadan geçmeye değer mi 10.2.1.0 ?Betada mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben geçmem betadan memnunum, sürekli rom değiştiren biri de değilim. o kadar veriyi bir oraya bir buraya uğraşamamHocam 9.1.10 betadan geçmeye değer mi 10.2.1.0 ?
Doğru yoldaymışım teşekkürlerben geçmem betadan memnunum, sürekli rom değiştiren biri de değilim. o kadar veriyi bir oraya bir buraya uğraşamam