- Adım
- Zafer Kahram
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 4
Oyunlarda ki çentik gelmedi hala 
Ayarlar-Ana Ekran & son kullanılanlar tavsiye al kapalı yaparsanız yukarıdakilerden kayboluyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır tek tıkla çekiyor kamera lib güncelenmiş olsa gerekki artık patche gerek olmadan çalışıyor.Peki fotoğraf çekerken normal modda iki defa mı tıklıyorsunuz?
Ayarlar-Ana Ekran & son kullanılanlar tavsiye al kapalı yaparsanız yukarıdakilerden kayboluyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bende o yüzden kapatmıştım meğer bu sefer amacı farklıymışAhahahha ben de ayarları kurcalarken kesin bir yere reklam kitlemişlerdir diye kapattım direk tavsiye alı buymuş demekki![]()
Hocam 9.1.10 betadan geçmeye değer mi 10.2.1.0 ?Betada mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben geçmem betadan memnunum, sürekli rom değiştiren biri de değilim. o kadar veriyi bir oraya bir buraya uğraşamamHocam 9.1.10 betadan geçmeye değer mi 10.2.1.0 ?
Doğru yoldaymışım teşekkürlerben geçmem betadan memnunum, sürekli rom değiştiren biri de değilim. o kadar veriyi bir oraya bir buraya uğraşamam