Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Birşey sormak istiyorum baktım ama bu sorun ile ilgili bir ayar bulamadım. Kilit ekranında iken durum çubuğunu aşağıya çektiğimizde gelen kısayollar aktif geliyor ne kadar saçma bu, herkeste mi böyle. Telefona şifre koyup kilitliyorsun ama kilit ekranında isteyen herkes istediği ayarı yapıyor ve hatta telefonu uçak moduna dahi alabiliyor.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Birşey sormak istiyorum baktım ama bu sorun ile ilgili bir ayar bulamadım. Kilit ekranında iken durum çubuğunu aşağıya çektiğimizde gelen kısayollar aktif geliyor ne kadar saçma bu, herkeste mi böyle. Telefona şifre koyup kilitliyorsun ama kilit ekranında isteyen herkes istediği ayarı yapıyor ve hatta telefonu uçak moduna dahi alabiliyor.
Ayarlar - Bildirimler & Durum çubuğu bölümüne girin, kilit ekranında göster bölümünü kapalı yapın , bir daha açılmaz ;)

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Çin için yeni güncelleme ota ile dağıtılmaya başlanıldı. Yakında global için de bir sürüm gelecek
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İnşallah kısa sürede gelir. Gps sıkıntısı aod sıkıntısını dert ediyorduk. Neredeyse telefonu kullanamaz hale geldik.
Beterin beteri varmış hakikaten.

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Kilit Ekranı ve Parola kısmına girin - Gelişmiş Ayarlara girin - Kilit Ekranı kısmında yerinden istediğinizi seçin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Kilit Ekranı ve Parola kısmına girin - Gelişmiş Ayarlara girin - Kilit Ekranı kısmında yerinden istediğinizi seçin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bahsettiğim başka birşey üstat. Cihaz kilitliyken bildirim çubuğunu aşağıya doğru çektiğinde ayar butonlarının aktif olarak görünmemesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Betada mevcut
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet gördüm, ama maalesef normal sürümlerde yok o seçenek bekleyeceğiz artık

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Benim bahsettiğim başka birşey üstat. Cihaz kilitliyken bildirim çubuğunu aşağıya doğru çektiğinde ayar butonlarının aktif olarak görünmemesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet gördüm, ama maalesef normal sürümlerde yok o seçenek bekleyeceğiz artık
Aynı şeyden bahsediyoruz hocam Kilit ekranında göster kapalı yaparsanız bildirim çubuğu aşağı inmeyecek doğal olarak da uçak modu wifi vs ayarları değiştirilemeyecek. Ayarlar arama bölümüne "kilit ekranında göster" diye arama yapın

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Aynı şeyden bahsediyoruz hocam Kilit ekranında göster kapalı yaparsanız bildirim çubuğu aşağı inmeyecek doğal olarak da uçak modu wifi vs ayarları değiştirilemeyecek. Ayarlar arama bölümüne "kilit ekranında göster" diye arama yapın
Tamam üstat senin söylediğin doğru. Ben o mesajı başkasına yazdım mesajlar birleştiği için karıştı galiba kusura bakma.

Üst Alt