Yardım Mi 8 GittiGidiyor Cepport

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10 global kararlı
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar şu linkteki mi 8 için kvk garantili diyor. Fiyatı ithalat garantililerle aynı. Bir sıkıntı çıkar mı? Global midir?

Ayrıca aynı sitede daha uyguna da aynı model var. Şu linkte:

Yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam sen al elindeki eskiyi bana hediye et duacin olurum

Eğer telefon değiştirirsem Note 2'nin talibi çok hocam :(

Pişman olmayacağınız bir telefon hocam, şiddetle tavsiye ederim 8 aya yakındır kullanıyorum, çok hızlı vr akıcı

Pişman olmayacağımdan ben de eminim ama bütçeyi ayarlayamadım bir türlü... Bir süre daha beklemesi gerekecek gibi görünüyor hocam...

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Dün akşam 3.350 liraydı hocam. Bugün 100 lira cepport indirim yapmış, gg'de %3 indirim yapınca gerçekten fiyatı çok güzel olmuş. 75 lira da maxi puan var, ben dahi alsam mı diye düşünüyorum şu an :)
Kendimin mi8 var zaten fiyatı görünce kardeşime aldım bi tanede. 3148 tl ye geldi. Ancak kargoyu alıcı öder olayı çok canımı sıkıyor internet alışverişlerinde :)

Oyla:

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Eğer telefon değiştirirsem Note 2'nin talibi çok hocam :(

Pişman olmayacağımdan ben de eminim ama bütçeyi ayarlayamadım bir türlü... Bir süre daha beklemesi gerekecek gibi görünüyor hocam...
Valla ben paralel ithalat alıyorum bu ikinci mi 8 im 2100 tlye aldım ben gerek duymuyorum garantili telefon almaya, bozulsa bile zaten cok daha ucuza halledir 1000 tl garantili olması için verilmez bence, malum yolda zaten en gec önümüzdeki ay çözülecek

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kendimin mi8 var zaten fiyatı görünce kardeşime aldım bi tanede. 3148 tl ye geldi. Ancak kargoyu alıcı öder olayı çok canımı sıkıyor internet alışverişlerinde :)
Hayırlı olsun . +1'de bu benden kargo olayına hocam... Hatta çoğu zaman ürün+kargo daha ucuza gelse dahi ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum (Tabii düşük fiyatlı ürünlerde). Bu nedenle de zaten sitemizin marketindeki tüm aksesuarlar ücretsiz kargo :)

Valla ben paralel ithalat alıyorum bu ikinci mi 8 im 2100 tlye aldım ben gerek duymuyorum garantili telefon almaya, bozulsa bile zaten cok daha ucuza halledir 1000 tl garantili olması için verilmez bence, malum yolda zaten en gec önümüzdeki ay çözülecek

Umarım çözülür hocam fakat daha önce snapdragon 800, 801, 805, 808, 810, 820, 821 ve 835 serileri hep bir sonraki işlemci tanıtılmadan önce ve bir yıl geçmeden önce çözülmüşlerdi... Şu an 855 tanıtıldı ve tanıtım üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. 845 için çalışmalar yavaşladı diye biliyorum....

Oyla:

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Hayırlı olsun . +1'de bu benden kargo olayına hocam... Hatta çoğu zaman ürün+kargo daha ucuza gelse dahi ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum (Tabii düşük fiyatlı ürünlerde). Bu nedenle de zaten sitemizin marketindeki tüm aksesuarlar ücretsiz kargo :)

Umarım çözülür hocam fakat daha önce snapdragon 800, 801, 805, 808, 810, 820, 821 ve 835 serileri hep bir sonraki işlemci tanıtılmadan önce ve bir yıl geçmeden önce çözülmüşlerdi... Şu an 855 tanıtıldı ve tanıtım üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. 845 için çalışmalar yavaşladı diye biliyorum....
Benimde sektörün duayen bir isminden aldıgım bir bilgi bu hocam, zaten şimdi alsanız 8 ay vaktiniz olacak ozmna zaten çözülür

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Benimde sektörün duayen bir isminden aldıgım bir bilgi bu hocam, zaten şimdi alsanız 8 ay vaktiniz olacak ozmna zaten çözülür
Ülkemizde yeterli seviyede konuya hakim kişi sayısı iki elin parmak sayısından fazla değil ve hemen hemen hepsiyle de ara sıra görüşüyoruz hocam. Elbette ki çalışmalarına devam ediyorlar ancak bir kaç ay önceki kadar yoğun mesai harcamıyorlar. Büyük ölçüde başarılı da oldular aslında fakat değişikliğin pek çok sorunu var ve kalıcı olamıyor. Hemen her şey denendi... Artık yavaşlamış bir işlemci için de çok yoğun mesai harcamak pek mantıklı değil bana göre de. Umarı duayen arkadaşınız diğerlerinin önüne geçebilir ve başarılı olabilir :)

Oyla:

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Ülkemizde yeterli seviyede konuya hakim kişi sayısı iki elin parmak sayısından fazla değil ve hemen hemen hepsiyle de ara sıra görüşüyoruz hocam. Elbette ki çalışmalarına devam ediyorlar ancak bir kaç ay önceki kadar yoğun mesai harcamıyorlar. Büyük ölçüde başarılı da oldular aslında fakat değişikliğin pek çok sorunu var ve kalıcı olamıyor. Hemen her şey denendi... Artık yavaşlamış bir işlemci için de çok yoğun mesai harcamak pek mantıklı değil bana göre de. Umarı duayen arkadaşınız diğerlerinin önüne geçebilir ve başarılı olabilir :)
Teşekkür ederim içime şüphe düşürdüğünüz için :))

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hayırlı olsun . +1'de bu benden kargo olayına hocam... Hatta çoğu zaman ürün+kargo daha ucuza gelse dahi ücretsiz kargo olanları tercih ediyorum (Tabii düşük fiyatlı ürünlerde). Bu nedenle de zaten sitemizin marketindeki tüm aksesuarlar ücretsiz kargo :)...
Hocam cihaz sorunsuz teslim edildi az önce. Burdaki mesajı mı gördüler bilmiyorum ama kargo parasını cepport ödemiş. Kargo ücreti istemedi kargocu benden :)

Oyla:

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
Hocam cihaz sorunsuz teslim edildi az önce. Burdaki mesajı mı gördüler bilmiyorum ama kargo parasını cepport ödemiş. Kargo ücreti istemedi kargocu benden :)
üstad kargo ücreti siparişi verirken ödediğin tutarın içinde olabilir mi acaba!??!? :):):)

Oyla:
Üst Alt