Soru Mi 8 Explorer edition Türkiyeye ne zaman gelir ?

mustafaxneo

TheGodFather
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
discovery
Meslek
Web Tasarımı Ve Programlama (Öğrenci)
Konular
14
Mi 8 Explorer edition sizce Türkiye'ye ne zaman gelir arkadaşlar haberlere göre çişini resmi olarak gelişini bayramdan sonraya ertelemiş ( dolar Kuru ) yüzünden Türkiye'ye gelirse seçimden sonra vergi indirimi yapılacak ve yapıldığını düşünürsek fiyatı ne kadar olur ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Clickbait olarak adlandırılan sahte bir haber hocam. Yazı içerisinde kendileri de bu durumu belirtmişler zaten...

Xiaomi amiral gemisinin Türkiye fiyatının belli olduğuna dair birçok haber sitesi paylaşımda bulunmuş durumda. Öte yandan sizlere kötü bir haberimiz var. Ülkemiz için Xiaomi Mi 8 fiyatı aslında henüz belli olmadı.

Oyla:

mustafaxneo

TheGodFather
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
discovery
Meslek
Web Tasarımı Ve Programlama (Öğrenci)
Konular
14
Xiaomi Türkiye için fiyat mı belirlemiş? :D Bir kaynak atmanızı rica edebilir miyim hocam?

Webtekno ya bakabilirsiniz hocam

[doublepost=1528733497,1528733446][/doublepost]
Clickbait olarak adlandırılan sahte bir haber hocam. Yazı içerisinde kendileri de bu durumu belirtmişler zaten...

Hocam o zaman size sorayım sizce fiyat ne olur ve resmi olarak Türkiye'ye gelir mi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Webtekno ya bakabilirsiniz hocam

[doublepost=1528733497,1528733446][/doublepost]

Hocam o zaman size sorayım sizce fiyat ne olur ve resmi olarak Türkiye'ye gelir mi
Bir üstteki mesajı okuyabilirsiniz hocam :D

Webtekno kaynak olarak sabah'ı vermiş. Sabah ise fiyat bilgisini online bir perakendeci'den aldık demiş. "Daha önce Xiaomi ürünlerinin online bir perakendeci ile Türkiye'de satışa çıkacağı açıklanmıştı. Şimdi ise bu perakendeci tarafından Xiaomi Mi 8 listelendi." En çok satış yapan tüm online perakendecileri ve ithalatçıları tanıyorum hiç biri böylesine lakayt bir açıklama yapmaz. Herhalde muhabir mahallesindeki telefoncuya sormuş. Yani delinin biri kuyuya bir taş atmış ama desteksiz. Özetle Xiaomi'nin böyle bir açıklaması elbette ki yok. Daha ciddi yayın organlarını okumanızı tavsiye edebilirim :)
[doublepost=1528733895][/doublepost]

Fiyat veya tarih için şu anda net bir şey hiç kimse söyleyemez hocam :)

Oyla:
Üst Alt