Yardım Mi 8 / Evofone satışı acaba telefon sıfır değil mi ?

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
mi 8 128 gb türkiye garantili
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar mi 8 2799TLye dün evofone sitesinden satın aldım Ürün geldi. Ürünü açmadım. Evofone garantisi olduğunu biliyorum. Ancak genpadan garanti sorgulaması yaptırayım dedim. Ordan bana genpa değil evofone olabilir dediler. bende ordan satın aldım dedim. Ancak,
Şimdi asıl sorun şu Genpandan bu imei cihaza 11.06.2018 de hat takılıp çıkmış diyor. Bu durumda birkaç soru çıkıyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
1- Ürün 11.06.2018 tarihinde üretimde kontrol için hat takılmış olabilir mi ?
2- ürünü biri satın aldı hattı taktı iade etmiş olabilir mi ?
3- ürün imesi kopya vs. olabilir mi ?
4-ürün anakart vs. gibi başka bir tamir mi görmüş olabilir mi ?

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 128gb 2799TL olmasıda şüphe duyduğum bişi ama kutusu hiç açılmamış insanın midesi bulanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı internet sitelerinde avrupa ya satış tarihi ağustos 2018 yazıyor. Ama hat takılma tarihi 11.06.2018. Bu çelişki nedir ?

Son düzenleme:
Oyla:

Halit ŞENGÜN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halit
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Yazıyı okuyunca Evafone sitesinden kontrol ettim mi8 128 GB 2.799 TL mi8 64 GB olanı 3.999 TL birşeyler yanlış ama anlayamadım..!!!

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
bende dikkat etmiştim ama almış bulunduk. Cihaz kapalı jelatinli kutu sıfır gibi duruyor ama bazı çelişkiler var. Acaba üretimden sonra deneme amaçlı hat takılmış olabilir mi ? Oldu diyelim yurt dışındaki bir hattın genpa sorgulamasında bu cihaza hat takılıp takılmadığı gözükür mü ?

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Yazıyı okuyunca Evafone sitesinden kontrol ettim mi8 128 GB 2.799 TL mi8 64 GB olanı 3.999 TL birşeyler yanlış ama anlayamadım..!!!
Evet bende baktım şimdi hata diyeceğim ama arkadas urunu almıs kullanmıs nasıl hata ortaya cıkmamıs kampanya dıyecem hayatımda gordugum en sacma kampanya olur sanırım

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Evet bende baktım şimdi hata diyeceğim ama arkadas urunu almıs kullanmıs nasıl hata ortaya cıkmamıs kampanya dıyecem hayatımda gordugum en sacma kampanya olur sanırım
ürünü aldım ama jelatini açmadım kullanmadım hiç.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
ürünü aldım ama jelatini açmadım kullanmadım hiç.
Olayda, olumsuz bir şey varsa, sen açmadığın ürünü iade ettiğinde kabul etmeyebilirler... İnşallah olumsuz bir şey yoktur...

Ürünün jelatinli veya kapalı kutu olması sizi yanıltmasın, onun çözümü çok kolay, Tahtakale'de imei tamiri yapılmış Xiaomi'ler bile jilet gibi sıfır ambalaj ile satılıyor... :D

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Olayda, olumsuz bir şey varsa, sen açmadığın ürünü iade ettiğinde kabul etmeyebilirler... İnşallah olumsuz bir şey yoktur...

Ürünün jelatinli veya kapalı kutu olması sizi yanıltmasın, onun çözümü çok kolay, Tahtakale'de imei tamiri yapılmış Xiaomi'ler bile jilet gibi sıfır ambalaj ile satılıyor... :D
Daha dün aldım bugün teslim oldu. Hemen aradım ilgili ile görüşüp bilgi vereceklerini söylediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon kullandı derken hani bi kac gündür sende bi hata olsa iletişime gecerlerdi seninle diye düşündüm
ürün satış fiyatı ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Eğer yanlış yazılmış olsa fatura kesildi kargo yapıldı anlaşılıp göndermezlerdi. Burda bazı çelişkiler var ürünle alakalı.
1-fiyatı
2- ürün avrupaya satış tarihi öncesinde hat takılmış olması. vs.
diğer bir konuda cihazı açıp içindeki imei ile kutu üzerindeki imei aynımı acaba ? oda merak konusu

Oyla:
Üst Alt