Yardım Mi 8 eu guncelleme

Bordomanyak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Red mi note 7
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V11.0.8
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler sayın form sakinleri yardımınıza ihtiyacım var cihazım mi 8 eu stabil 11.0.8 resimde göründüğü gibi güncelleme mevcut bu güncellemeyi yapmalımıyim ve nasıl yapacağım gelen güncellemede stabil yaziyorda beta değildir anlamadım doğrusu bilgisayardan indirip recovery den instal yapmam yeterlimi yoksa vipe işlemlerine gerek varmı? Değerli yorumlarınız için teşekkürler..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-10-15-25-16-256_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2020-09-10-15-25-16-256_pl.zdunex25.updater.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 16

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İyi günler sayın form sakinleri yardımınıza ihtiyacım var cihazım mi 8 eu stabil 11.0.8 resimde göründüğü gibi güncelleme mevcut bu güncellemeyi yapmalımıyim ve nasıl yapacağım gelen güncellemede stabil yaziyorda beta değildir anlamadım doğrusu bilgisayardan indirip recovery den instal yapmam yeterlimi yoksa vipe işlemlerine gerek varmı? Değerli yorumlarınız için teşekkürler..
bilgisayara indirin ya da telefona twrp açın wipe dalvik cache system yapıp install kısmından romu seçip flaşlayın sorunsuz veriler silinmeden açılır

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Güncellemeyi yapmak size kalmış. Dosyayı indirdikten sonra bl kilidi açık ve TWRP yüklü ise TWRP üzerinden otomatik günceller. Herhangi bir wipe işlemi yapmanıza gerek yok. Indirme sonrası Verilerinizi silinmeyecegine dair uyarı verir ve TWRP ekranına atar zaten. Sadece wipe dalvik cache yapın ki bellek temizlensin.

Oyla:

Bordomanyak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Red mi note 7
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeyi yapmak size kalmış. Dosyayı indirdikten sonra bl kilidi açık ve TWRP yüklü ise TWRP üzerinden otomatik günceller. Herhangi bir wipe işlemi yapmanıza gerek yok. Indirme sonrası Verilerinizi silinmeyecegine dair uyarı verir ve TWRP ekranına atar zaten. Sadece wipe dalvik cache yapın ki bellek temizlensin.
Teşekkürler peki güncellemeyi cihaz üzerinden indirsem olurmu yoksa pcden indirip cihazami atmaliyim

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Direkt indirebilirsiniz ama pil seviyenizi yüksek olmasina ve İnternet bağlantınızın stabil olmasına dikkat edin hocam. Ben eu beta güncellemeleri hep direkt indirerek yaptım.
Teşekkürler peki güncellemeyi cihaz üzerinden indirsem olurmu yoksa pcden indirip cihazami atmaliyim

Oyla:

Bordomanyak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Red mi note 7
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayara indirin ya da telefona twrp açın wipe dalvik cache system yapıp install kısmından romu seçip flaşlayın sorunsuz veriler silinmeden açılır
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt indirebilirsiniz ama pil seviyenizi yüksek olmasina ve İnternet bağlantınızın stabil olmasına dikkat edin hocam. Ben eu beta güncellemeleri hep direkt indirerek yaptım.
Son olarak vipe dalvik ve cache işlemlerinde telefondaki uygumalari falan silmez demi

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Sadece dalvik ve cacheyi secin başka hiçbir şeyi asla ve kata seçili tutmayın. Uygulamaları silmez hocam.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak vipe dalvik ve cache işlemlerinde telefondaki uygumalari falan silmez demi

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

Bordomanyak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Red mi note 7
Konular
11
sistem de silinmeli eğer silinmezse miui geçişlerinde sorun olabilir
Hocam sistemde derken tam olarak bilgi verebilirmisiniz yani 3 vipemi yapacagim? Cache dalvic ve sistem Bu şekilde mi olacak şuan indiriyorum yapacagm birazdan ama telefon format yesin istemiyorum?

Oyla:
Üst Alt