Yardım Mi 8 Ekranda Karartı !

healdell1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Receb
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Öncelikle herkese merhabalar, 1 ay önce almış olduğum xiaomi mi 8 cihazım da bugün görmüş olduğum karartıyı sizinle paylaşmak istedim. Ekran parlaklığı en kısıklardayken, karanlık bir ortamda gözüme çarptı. Ekranın sol yukarısından aşağıya doğru arka plandan daha koyu şekilde bir karartı var leke gibi. Fakat ekranımın parlaklığını açtığım zaman gözükmüyor hiçbir şey yok gibi. Cihazım Ritzy garantili. Sizlerde de var mı kontrol eder misiniz ? Kontrol ederken ortamın karanlık olmasına dikkat edin aksi halde gözükmüyor. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne yapmamı önerirler ?

ahmetdogru42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafta sol üst köşeden koyu lacivert şekilde aşağı kadar görebilirsiniz fakat fotografta çıkandan biraz daha silik ve parlakligi arttırdığımda yok oluyor. Değerli yorumlarınız bekliyorum.
Temanin deseninden olmadığına emin misiniz

Oyla:

cemalpcnk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Öncelikle herkese merhabalar, 1 ay önce almış olduğum xiaomi mi 8 cihazım da bugün görmüş olduğum karartıyı sizinle paylaşmak istedim. Ekran parlaklığı en kısıklardayken, karanlık bir ortamda gözüme çarptı. Ekranın sol yukarısından aşağıya doğru arka plandan daha koyu şekilde bir karartı var leke gibi. Fakat ekranımın parlaklığını açtığım zaman gözükmüyor hiçbir şey yok gibi. Cihazım Ritzy garantili. Sizlerde de var mı kontrol eder misiniz ? Kontrol ederken ortamın karanlık olmasına dikkat edin aksi halde gözükmüyor. Bilgi sahibi olan arkadaşlar ne yapmamı önerirler ?
bendede aynı sorun vardi parlaklık en alt kademede iken ekranın sol alt köşesinde yeşilimsi renk kararması mevcuttu sadece karanlık ortamda görünüyordu migrostan almıştım garantiye gönderdim yazılımla düzelttiler

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede aynı sorun vardi parlaklık en alt kademede iken ekranın sol alt köşesinde yeşilimsi renk kararması mevcuttu sadece karanlık ortamda görünüyordu migrostan almıştım garantiye gönderdim yazılımla düzelttiler garantisi devam ediyorsa servise göndermenizi tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt