Yardım mi 8 ekran kırılma problemi

eemibo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim tem
Cihazım
mi 8
Konular
2
mi 8 aldım aralık ayında elimden düştü ve ekranı kırıldı aldığım yerin anlaşmalı olduğu yer ritzy teknik servisi idi .ekranı değiştiler 1100 tl karışılığında. Geldikten 4 gün sonra ekran cebimde hiç bir darbe ye mağruz kalmadan tekrardan kırıldı. Ritzy teknik servisi aradım garentisi olduğunu değişim yapacağını söyledi .benim sigortamın olduğunu söyledim garanti kapsamında değişiceklerini söylediler. kullanıcı hatası deyip gene ekran parası ödemek zorunda kaldım .Ritzy teknik servisi kalitesiz bir firma dikkat edin.

Gelelim
1-xiaomi markasına iphone da 1100 tl ekran kırılması için para verdiğinde telefonu yeniliyorlar xiaomi markası yenilemiyor
2-ekran camı kırılmadan ekran kırılıyor bu sorun galiba kronik

biz bu durumda ne yapmalıyız ?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
ben kötü niyetle yazmadım ki neden sildiniz?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ben kötü niyetle yazmadım ki neden sildiniz?

Üslup + Reklam

Forum Kurallarımız
  • 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
mi 8 aldım aralık ayında elimden düştü ve ekranı kırıldı aldığım yerin anlaşmalı olduğu yer ritzy teknik servisi idi .ekranı değiştiler 1100 tl karışılığında. Geldikten 4 gün sonra ekran cebimde hiç bir darbe ye mağruz kalmadan tekrardan kırıldı. Ritzy teknik servisi aradım garentisi olduğunu değişim yapacağını söyledi .benim sigortamın olduğunu söyledim garanti kapsamında değişiceklerini söylediler. kullanıcı hatası deyip gene ekran parası ödemek zorunda kaldım .Ritzy teknik servisi kalitesiz bir firma dikkat edin.

Gelelim
1-xiaomi markasına iphone da 1100 tl ekran kırılması için para verdiğinde telefonu yeniliyorlar xiaomi markası yenilemiyor
2-ekran camı kırılmadan ekran kırılıyor bu sorun galiba kronik

biz bu durumda ne yapmalıyız ?
İphone içinde modele göre değişmekle beraber 1100 tl ye telefonu yenileme diye birşey yok fiyat listesini ekliyorum,telefon yenilenmesi için diğer hasar masrafını vermeniz lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

eemibo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim tem
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben parasal anlamda söylemedim ben xiaomi neden aldım demiyorum bence piyasanın en iyi telefonu benim durumuma düşen olursa arkadaşlar bilgi vermek istedim .
xiaomi yi eleştirmemdeki neden ise bence piyasaya hakim olmak istiyorlarsa bunu düşünmeleri gerek dedim
kronik bir ağrıza mı yoksa sadece bende mi yaşandı öğrenmek istedim .

Oyla:

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Konu ile ilgisi olmayan ama bize cevap olarak yazılan yorumlar duruyor sayın admin,çok adilce gerçekten

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu ile ilgisi olmayan ama bize cevap olarak yazılan yorumlar duruyor sayın admin,çok adilce gerçekten
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Profiliniz alt kısmında son görülme zamanınız ve forumda şu an ne yaptığınız yazılı... O mesaj haricindeki diğer okumuş fakat o mesajı görmemiştiniz. Size yazılmış bir mesajı siz okumadan silmek uygun olmayacağı için kaldırmamış, siz yeniden aktif olup okuyana kadar beklemeye almıştım. Şu an o mesajı da kaldırdım...

Daha önce sizi üslubunuz hakkında uyarmıştım ve siz de özel mesajla özür dilemiştiniz. İyi niyetinize güvenerek özrünüzü kabul etmiştim ancak şu son mesajınızdan sonra iyi niyetinizi yeniden sorgulama ihtiyacı hissettim. Her silinen mesaj sonrasında sizin yazmış olduğunuz art niyetli mesajlara böylesine açıklamalar yazmak için ne benim ne de yönetimdeki diğer arkadaşlarımızın vakti maalesef yok. Forum kurallarımıza uymama ve kuralların uygulayanları eleştirme hevesiniz maalesef artık forumumuzda yeriniz bulunmuyor...

Oyla:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
ben parasal anlamda söylemedim ben xiaomi neden aldım demiyorum bence piyasanın en iyi telefonu benim durumuma düşen olursa arkadaşlar bilgi vermek istedim .
xiaomi yi eleştirmemdeki neden ise bence piyasaya hakim olmak istiyorlarsa bunu düşünmeleri gerek dedim
kronik bir ağrıza mı yoksa sadece bende mi yaşandı öğrenmek istedim .

hocam tamamen şansızlık ve birazda bilgi ve araştırma eksikliğinden kaynaklanmış sizin durum geçmiş olsun ekranın durup dururken basit bir şekilde kırılma(bozulma) olayına hiç rastlamadım yani ben forumları takip ediyorum hiç böyle bir olay görmedim ek olarak ritzy servisi ithalatçı servisler arasında en kötüsü olarak görülüyor okuduğum kadarı ile yazabileceklerim bu kadar tamamen şansızlık ek olarak resmi bir şekilde xioami servisi yok türkiyede xioami türkiye diye satılan ürünleride yanlış bilmiyorsam genpa teknik servis tamir yapıyor

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
ben iphonedaki gerçek fiyat bilgisini verdim neden silinmiş anlamadım iphone 1100 tl ekran kırılınca telefon yenileniyor yazıyor öyle bi fiyat yok..

Oyla:
Üst Alt