Soru Mi 8-den Mi 9-a geçilirmi ? EU rom nasildir ?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaşlar merhaba. Mi 8 kullaniyorum ve memnun degilim. Mi 9 ile arasindaki farklari da biliyorum. Aman aman bi fark yok. Her sene telefon deyistiriyorum ve bu da bir hastalik gibi yani. En iyi en sonuncusunu istiyorsun. Aslinda bu beni gecmemeye ikna etme konusu ) Azerbaycanda yasiyorum ve Mi 9-u almak icin mi 8-i satib uzerine 500 600 lira koyarak mi 9 ala bilirim. Ama kararsizim. Mi 10-a gecmek daha mantikli geliyor ama mi 9-u da deneyimlemek istiyorum.

Diger bir sorum su. Mi 8-de kalirsam root islemi yapicam. Bu gune kadar tum cihazlarimi root yaptim,modlarla bir yerde kullandim Mi 8 haric. Root yapib EU rom kurmak istiyorum. Mi 8 icin en iyi rom EU rommudur ? Xda forumda okuduguma gore stok romdaki bazi problemleri EU romda kendileri fixliyorlarmis.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Mi 9 forumlarinda okuduklarima gore onun da yazilimda bazi problemler oluyormuş. Mi 8 gibi olacaksa ne anlami kalir gecmenin

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Oyla:

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Yazılım sorunları hangi cihazda yok ki!
İPhone her ay güncelleme alır ama her güncelleme biraz daha sorun getirir!

Xiaomi mi9 ile çıtayı baya yükseltti
855 işlemicinin (saniyede 7trilyon işlem gücü ile resimlere bokeh effektinden tutun da en ağır iş yükünü çok kolay göğisleyen bir işlemci ile
2. Nesil Yapay zekanın
Gerçek kamera lensleriyle mi9 mi8den çok daha iyi bir cihaz

İşin mali yönünü söylemiyorum
Kaydı kuytuyla 3700lere alabiliyorsanız kaçırmayın

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
By.TRabZonLu™ hocama katılıyorum ben mi6 dan mi8 e geçtim çok büyük fark vardı bu bir gerçek sonra mi8 den mix3 e geçtim onda da baya bir fark oldu çentik siz ekran dan alda ön kameraya kadar süper birşey mix 3 den mi 9 a geçtim( 1 yıl içerisinde oluyor hepsi bu arada bende de sizinki gibi sorum var en son modeli almak hep :D) mi 8 den mi 9 a geçmek bence mantıksız mix 3 e baksanız daha iyi bence ama tabi mi 9 mi 8 e göre kamera çok çok çok daha iyi ve işlemci bir tık daha üstün 7nm sonuçta 27w şarj artı kablosuzda 25 w olması lazım hatırlamıyorum şimdi bunlardan başka bir fark yok eu rom kurar isen mi9 da olan özellikler hemen hemen mi8 e de geliyor zaten mm~~iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt