- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
Arkadaşlar merhaba. Mi 8 kullaniyorum ve memnun degilim. Mi 9 ile arasindaki farklari da biliyorum. Aman aman bi fark yok. Her sene telefon deyistiriyorum ve bu da bir hastalik gibi yani. En iyi en sonuncusunu istiyorsun. Aslinda bu beni gecmemeye ikna etme konusu ) Azerbaycanda yasiyorum ve Mi 9-u almak icin mi 8-i satib uzerine 500 600 lira koyarak mi 9 ala bilirim. Ama kararsizim. Mi 10-a gecmek daha mantikli geliyor ama mi 9-u da deneyimlemek istiyorum.
Diger bir sorum su. Mi 8-de kalirsam root islemi yapicam. Bu gune kadar tum cihazlarimi root yaptim,modlarla bir yerde kullandim Mi 8 haric. Root yapib EU rom kurmak istiyorum. Mi 8 icin en iyi rom EU rommudur ? Xda forumda okuduguma gore stok romdaki bazi problemleri EU romda kendileri fixliyorlarmis.
Diger bir sorum su. Mi 8-de kalirsam root islemi yapicam. Bu gune kadar tum cihazlarimi root yaptim,modlarla bir yerde kullandim Mi 8 haric. Root yapib EU rom kurmak istiyorum. Mi 8 icin en iyi rom EU rommudur ? Xda forumda okuduguma gore stok romdaki bazi problemleri EU romda kendileri fixliyorlarmis.