Çözüldü Mi 8 de başka birinin mi hesabı kayıtlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
merhabalar bir mi8 alarak aranıza katıldım. henüz türkçe olmadığı için cihazı çözmeye çalışıyorum. cihaz farklı bir mi accountu ile aktive edilmiş ben bunu kaldırıp kendi accountumu nasıl girebilirim kaldırmak için şifre istiyor ama bana ait bir hesap olmadığından doğal olarak şifresini bilmiyorum. bir yolu varmıdır. teşekkürler.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
aldığın kişi ile iletişime geçebilirsin

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler. Doğubanktan aldım. Paketi açıp birşeyler yaptı adam demekki kendi accountunu kurdu. O şifresi ile accountu kaldırırsa ben kendiminkini kurabilirmiyim

Sent from my MI 8 using Tapatalk

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihazı aldığın yere gidip kim kendi hesabıyla giriş yaptıysa söyle ona çıkış yapsın cihazından.sen kendi hesabını gir mutlu mesut kullan yoksa yarın öbür gün bu iş başına bela olur telin çöp olur.buarada cihazı kaça aldın kaç gb lik ne renk ve varsa resim eklermisin adam gibi bi telefon görelim.nedense bu mi8 sahipleri hiç telefonlarının resimlerini eklemiyorlar

Ayrıca hocam bu şekilde başlıkta konu açılmaz.başlık anlaşılır ve problemi anlatır nitelikte olmalı.mesela (mi8 de başka birinin mi hesabı kayıtlı)diye açabilirdin

Son düzenleme:

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam teşekkür ederim, şu bayram telaşını atlatıp şu hesap işinide halledeyim detaylı resimlerini atarım. Kamera da çözünürlük ayarı bulamadım, bana biraz kalitesi düşük gibi geldi ilk etapta, iPhone 7 den geçtim. Ios tan iyice sıkıldım artık. Umarım önceki android deneyimlerim gibi hayal kırıklığına uğratmaz. İyi bayramlar.

ooemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Huawei
Konular
7
Hocam selam. İyi bayramlar hayirli olsun. Miui 9 baypass diye arat galiba hesap silmeyle alakali birşeyler var.

faramir86us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doruk
Cihazım
Mi 5
Konular
7
Telefonu fabrika ayarlarına döndürürseniz ilk açılışta mi account u tekrar soracaktır. O zaman kendi hesabınız ile kullanabilirsiniz. Telefonu yeni aldığınızı düşünerek fabrika ayarlarına dönmenizin çok veri kaybı oluşturmayacağını düşünerek önerdim bunu.

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Telefonu fabrika ayarlarına döndürürseniz ilk açılışta mi account u tekrar soracaktır. O zaman kendi hesabınız ile kullanabilirsiniz. Telefonu yeni aldığınızı düşünerek fabrika ayarlarına dönmenizin çok veri kaybı oluşturmayacağını düşünerek önerdim bunu.
Şuan öyle yaparsa telefon çöp olur. Id pw yok elinde. Eğer cihazı bul açıksa şifreyi girip ilk hesabı kaldırması lazım. Yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hesabın açık olmasının sebebi tamamen bootloader kilidini açmak için on beş gün kadar bekleyin bootloader açılsın ondan sonra istediğinizi yapın . Telefona bu şekilde asla mücadele etmeyin

trkmml

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi8
Konular
3
" data-source="post: 281208" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Hesabın açık olmasının sebebi tamamen bootloader kilidini açmak için on beş gün kadar bekleyin bootloader açılsın ondan sonra istediğinizi yapın . Telefona bu şekilde asla mücadele etmeyin
Telefoncu arkadaş 15 gün sonra birşeyler olacak demişti ama ben 3 gün sonra bodruma döneceğim en azından bu mail adresini yeni açtıysa bana şifresini versin ki yarın bana buraya gelmen lazım falan demesin. 15 gün sonra nasıl değiştireceğim ben bunu şifresiz peki bootloader kilidi tam olarak ne işe yarar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt