Yardım mı 8 cihazımda sıkıntılar yaşıyorum.

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 10.3.4
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba .
1.cisi mı 8 Cihazımda 11.0.6 sürümü yüklü idi.Bu sürümde kasmalar donmalar yasiyordum.Twrpden 10.3.4 e geçiş yaptim.Telefon sürekli yeniden başlıyordu .Sonra twrpden format data yapınca rom acildi.Ve sonrasında Twrp kendiliğinden gitti.Neden gitti sorun ne anlamadım.Twrp yükleme vs pek bilgim yok.Telefoncu arkadaş IMEI atarken yüklemişti.

2.ci problemim sürekli IMEI numarasinin gitmesi.Ayarlardan format atınca imei gidiyor.Telefon üzerinden eski surumu indirip guncelleyicide o sürümü gosterip yukledikten sonra yine IMEI gidiyor.

3.su telefonda IMEI kaldırılınca trwp vs tertemiz olunca kasmalar donmalar yaşanmıyor.Taki telefoncuya verdikten sonra IMEI atım işleminde twrp vs ne yapıyorsa telefon ondan sonra kasma takılmalar yaşanıyor.Miui 11.0.6 da çok kasma yaşadım .şuan 10.3.4 diğerine göre gene idare eder .
Yardimci olursanız sevinirim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Herkese merhaba .
1.cisi mı 8 Cihazımda 11.0.6 sürümü yüklü idi.Bu sürümde kasmalar donmalar yasiyordum.Twrpden 10.3.4 e geçiş yaptim.Telefon sürekli yeniden başlıyordu .Sonra twrpden format data yapınca rom acildi.Ve sonrasında Twrp kendiliğinden gitti.Neden gitti sorun ne anlamadım.Twrp yükleme vs pek bilgim yok.Telefoncu arkadaş IMEI atarken yüklemişti.

2.ci problemim sürekli IMEI numarasinin gitmesi.Ayarlardan format atınca imei gidiyor.Telefon üzerinden eski surumu indirip guncelleyicide o sürümü gosterip yukledikten sonra yine IMEI gidiyor.

3.su telefonda IMEI kaldırılınca trwp vs tertemiz olunca kasmalar donmalar yaşanmıyor.Taki telefoncuya verdikten sonra IMEI atım işleminde twrp vs ne yapıyorsa telefon ondan sonra kasma takılmalar yaşanıyor.Miui 11.0.6 da çok kasma yaşadım .şuan 10.3.4 diğerine göre gene idare eder .
Yardimci olursanız sevinirim.
Hocam global romu twrp den yükleyin. Sonra Magisk flaslayın twrp gitmez.

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Magisk flaslamak nasıl oluyor hocam .Flaslamak bu kaydırma işlemi degilmi? Ayrıca IMEI numaram gidermi?
Hocam siz öncelikle Telefoncu dan kurtulmak için twrp girip backup tıklayın. Efs yi yedekleyin. Pc ye alın. Herhangi bir imei sıkıntısı olduğunda onu yükleyip geri getirirsiniz imei yi.

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Hocam siz öncelikle Telefoncu dan kurtulmak için twrp girip backup tıklayın. Efs yi yedekleyin. Pc ye alın. Herhangi bir imei sıkıntısı olduğunda onu yükleyip geri getirirsiniz imei yi.
Hocam sorunum ile ilgili elinde link var mi ordan sırayla işlemleri yapsam kafam karıştı.

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Hocam efs Back-Up dedim ve dosya yöneticisinden TWRP'nin içinde bunlar var dediğiniz dosya bu dimi.İmei numaram gitti diyelim nasıl geri yüklerim onuda soylermisin.Ayrica sim 1 slot imei kaydi olmuyor .Bunu geri yüklediğimde hata olmasın?Ve yukarıda bahsettigin global romu Twrp üzerinden yüklemek ve magisk filan nasıl yapacağız

Ekli dosyalar

• 15819518131653865214208339760635.jpg
    15819518131653865214208339760635.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam efs Back-Up dedim ve dosya yöneticisinden TWRP'nin içinde bunlar var dediğiniz dosya bu dimi.İmei numaram gitti diyelim nasıl geri yüklerim onuda soylermisin.Ayrica sim 1 slot imei kaydi olmuyor .Bunu geri yüklediğimde hata olmasın?
Hocam bu şuandaki imei yedeğiniz. Telefonda ne varsa o. Bu yedeği twrp adlı klasörü telefondan alın. Olurda silinirse bu klasörü tekrar telefona kopyalayıp twrp den restore seçeneği ile restore edip imeinizi geri getirirsiniz.

Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Hocam bu şuandaki imei yedeğiniz. Telefonda ne varsa o. Bu yedeği twrp adlı klasörü telefondan alın. Olurda silinirse bu klasörü tekrar telefona kopyalayıp twrp den restore seçeneği ile restore edip imeinizi geri getirirsiniz.
Teşekkür ederim hocam .

Oyla:
Üst Alt