Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Global rom sonradan yüklenmiş olan cihaza çin romu yüklesek yükleme sırasında bootloader kilidini kapatabiliyormuyuz brick olmadan deneyen var mı acaba ?

Yada global oreo dan direk china oreoya geçebilir miyiz ? Nasıl bir yol izlemek gerekiyor ?

mert1430

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
başlangıç
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
Brick olan mi 8 i kargoyla Enver abiye gönderdim sağolsun bir günde halledip sıkıntısız bir şekilde geri gönderdi

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Cihazın globalse global yazılım yüklediğin sırada lock kısmını işaretlersen bl kilidi brick olmadan kapanıyor. Mix2s i bu şekilde sorunsuz yaptım.
Bl kilidini neden kapattığınızı sorabilir miyim özel değilse?

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Brick olan mi 8 i kargoyla Enver abiye gönderdim sağolsun bir günde halledip sıkıntısız bir şekilde geri gönderdi
Hocam bazı brick olan cihazların wifi çalışmadığından bahsediyorlar tekrar rom atılınca sizin wifi çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zeytinburnunda olan zeki iletişimde çalışan enver adlı abi senden allah razı olsun. Forumda da istanbulbalisi adıyla yerini almış biri. Bugün mi 8 imi sterio ses ayarlaması yapmaya çalışırken bir anda telefonumun açılmadığını gördüm forumda mükemmel bilgiler neticesinde sırasıyla her şeyi yapmama rağmen o kadar çok konu arasından tek tek hepsini de denedim. Hiç biri olmadı. En son telefonum artık açılmıyordu. Önce bana buradan mesaj yoluyla telefonla anlattı. Ancak ben yola çıkıp yanına gidiyordum zaten yanına gittiğimde 10 dakika da eski haline çevirdi her şeye yardımcı oldu. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
Ne kadar ödediniz?

manlyak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi8
Konular
1
Bir sürü yöntem denedim, hiçbirinin sonucu başarılı olmadı. En son Enver Bey ile iletişime geçtim kendisi telefonu tekrar canlandırdı şu an Bootloader'i açık ve Miui Global Beta 8.11.29 kullanmaktayım. Yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.

İletişim: istanbulbalisi
Teamviewer (Uzak Masaüstü) aracalığı ile halletti. Rica ederseniz size de yardımcı olabilir.

burcinkarabacak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burçin
Cihazım
Oneplus 5
Meslek
Mühendis
Konular
3
istanbulbalisi selam üstat. imei tamiri konusunda mi8 de durum nedir ?

saygılarımla

suatsuat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaşlar bu çin mi yoksa global mi. Şimdiden tesekkurle

Üst Alt