Yardım Mi 8 Bootloader Re-Lock

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. En kısa sürede Mi 8 almayı düşünüyorum Migros marketten fakat forumda okuduğum kadarıyla bootloader açıp olarak geliyormuş. Bootloader açık iken google pay gibi uygulamalar kullanılamıyor. Bunun bir çözümü varmı acaba bootloader'ı kapatmak gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Ev
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. En kısa sürede Mi 8 almayı düşünüyorum Migros marketten fakat forumda okuduğum kadarıyla bootloader açıp olarak geliyormuş. Bootloader açık iken google pay gibi uygulamalar kullanılamıyor. Bunun bir çözümü varmı acaba bootloader'ı kapatmak gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet hocam acildigi gibi kapanir problem olmaz

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XDA ve Miuiforum da falan brick olan olmuş o yüzden sorma gereksinimi hissettim. Hatta bayağı üzerlerine gitmişler geliştiricilerin. Sıkıntı yaşamadan nasıl yaparım acaba?

Oyla:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Hocam 10 agustostan once satilan cihazlarda var o problem vardi avrupa sarji vardi hemde simdiki gelenlerde o problem yok arti olarak brick olma hatasida xtool ile glabal rom yuklemek isteyen arkadaslar lock kapali tiki isaretli olarak yapmaya calistiklari icin cihazlari brick oldu

Oyla:

neverwinter

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selahattin
Cihazım
mi8
Konular
1
herkese merhabalar,

bende yeni mi 8 aldım ve önceki telefonum iphone olduğu için anroid ve xaomi hakkında bilgim neredeyse hiç yok, forumları okuyarak bişeyler anlamaya çalışıyorum ama tam olarak kafamda oturmuyor.

sormak istediğim konu; global rom yüklemek istiyorum, resmi miui sitesindede global rom un yayınlandığını gördüm. rom yüklemeden önce bootloader klidini açmam gerekiyormu? klidi açmadan önce recovery (yedek) almam gerekiyormu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkese merhabalar,

bende yeni mi 8 aldım ve önceki telefonum iphone olduğu için anroid ve xaomi hakkında bilgim neredeyse hiç yok, forumları okuyarak bişeyler anlamaya çalışıyorum ama tam olarak kafamda oturmuyor.

sormak istediğim konu; global rom yüklemek istiyorum, resmi miui sitesindede global rom un yayınlandığını gördüm. rom yüklemeden önce bootloader klidini açmam gerekiyormu? klidi açmadan önce recovery (yedek) almam gerekiyormu?

Oyla:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Hocam bootloader acip twrp ilede kurabilirsiniz veya tool programi ilede kurabilirsiniz yanliz asagidaki lock yazan bir yer var orasi tikli olursa cihaziniz kullanilmaz hale gelebilir forumda zaten konusu mevcut inceleyebilirsiniz bana kalirsa en garantili yolu bootloader acip twrp uzerinden flashlamaniz yedek almak tabiki iyi artik olarak temiz kurulum yapmanizi oneririm

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Hocam 10 agustostan once satilan cihazlarda var o problem vardi avrupa sarji vardi hemde simdiki gelenlerde o problem yok arti olarak brick olma hatasida xtool ile glabal rom yuklemek isteyen arkadaslar lock kapali tiki isaretli olarak yapmaya calistiklari icin cihazlari brick oldu
Hocam teşekkürler bir iki gün içinde alacağım o zaman cihazı. Ritzy garantisi bayağı korkutsa da.

Oyla:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Evet hocam ama hepsiburdadanda alsaniz suan ritzy garantili olacak. Umarim bulursunuz cogu arkadas migrosta bulamayip kipalara kostular

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Hepsiburada nın kendi sattıklarıda mı ritzy garantili. Şikayet var sitesinde kendileri hakkında hiç iyi şey yok neredeyse :D

Oyla:

Haxn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Haxn
Konular
36
Evet kendi sattiklari 64 gb olan surum hocam .

Oyla:
Üst Alt