Yardım Mi 8 Bluetooth Problemi

umtktr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.02
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba, 5-6 ay önce Mi 8 almıştım ritzy garantili ve telefonla araç teybine bluetooth ile bağlanınca ses kesik kesik geliyordu ( her 0.5 saniye de ses gidip geliyor yani zerre müzik dinleyemiyorum) bunun üzerine telefondan çok soğuyup satmıştım. geçen gün yeniden mi 8 aldım yine ritzy garantili ve telefonu alır almaz bluetooth ile arabaya bağlanıp müzik dinlemeyi denedim ve sorunsuz çalıştı. aradan 3-4 gün geçti bugün yeniden bağlandım ve ilk telefonumda ki hatanın aynısını verdi ses gidip geliyor. sebebi ne olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa bu telefonu parçalayacağım..

sevgiler.

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi12 lite
Konular
10
Bende vw aracımda sorunsuz kullananlardanım. Farklı bir araçta denerseniz sağlıklı bir sonuç elde edilir.

Oyla:

umtktr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende vw aracımda sorunsuz kullananlardanım. Farklı bir araçta denerseniz sağlıklı bir sonuç elde edilir.
arkadaşımın mi 8 telefonuyla bağlandığımızda problem yok ayrıca ilk başta sorunsuz dinliyordum sonradan bu şekilde oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de mi8 var Opel Astra da sorunsuz kullanıyorum. Acaba teyipte sorun olabilir mi?
hatta benim telefonum dışında tüm telefonlarda problemsiz çalışıyor teyp.

Oyla:

Eminhv 99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
Xiomi not 8
Konular
0
Arkadaşlar merhaba, 5-6 ay önce Mi 8 almıştım ritzy garantili ve telefonla araç teybine bluetooth ile bağlanınca ses kesik kesik geliyordu ( her 0.5 saniye de ses gidip geliyor yani zerre müzik dinleyemiyorum) bunun üzerine telefondan çok soğuyup satmıştım. geçen gün yeniden mi 8 aldım yine ritzy garantili ve telefonu alır almaz bluetooth ile arabaya bağlanıp müzik dinlemeyi denedim ve sorunsuz çalıştı. aradan 3-4 gün geçti bugün yeniden bağlandım ve ilk telefonumda ki hatanın aynısını verdi ses gidip geliyor. sebebi ne olabilir? yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa bu telefonu parçalayacağım..

sevgiler.
Kardeş bendede not 8 var bluthott kulaklığıma bağlanınca aynı sorunu yaşıyorum kısılarak geliyor

Oyla:
Üst Alt