Yardım Mi 8 bildirim Sorunu

• Konbuyu başlatan MFD
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 2K

MFD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MFD
Cihazım
Mi 8
Meslek
TeknoDestekTeam
Konular
11
Merhaba arkadaşlar mi 8 son sürüm yüklü tlfda ama misal mesaj arama vs gelince yukarıdan kaydırıp durum çubuğundan silince mesaj iconu veya arama ikonu üstünde bildirim işareti gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim

MFD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MFD
Cihazım
Mi 8
Meslek
TeknoDestekTeam
Konular
11
Diger bir bildirim sorunu soyliyeyim sizlere belki fark etmissinizdir bildirimler telefon acikken geliyor ve eger bakmiyorsanuz telefonu kilitlediginizde kilit ekraninda gozukmuyor. bildirim çekmecesinde kaliyor ama kilit ekraninda gozukmuyor.Kilit ekraninda gozukmesi icin bildirim telefon kilitli oldugu zaman gelmesi gerekiyor.Cok mantiksiz ya. Mesele whatsapp bildirimi geliyor play store bildirimi geliyor ya da mesela download ediyorsunyz ekrani kilitliyorsunuz ama ekran boş gosteriyor halbuki bildirim cekmecesi bildirimler ile dolub tasiyor. Samsung htc sony diger markalari kullandim bildirim ne zaman gelirse gelsin eger bakmazsan kilit ekraninda da gozukuyor.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Kesinlikle bence çok büyük eksiklik bir an önce düzeltilmesi gerek durum

Oyla:

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Ben de hiçbir şekilde play storedan bildirim alamıyorum. Ne indirme yaparken indirmeyi gösteriyor, ne de güncelleme olduğunda bana bildiriyor. Pil kısıtlarını kaldırdım, tüm bildirimleri izinleri aktif ettim. Yine de olmuyor. Şu an beta son sürümdeyim. Ama miui 10'a geçtiğimden beri bu bildirimleri hiçbir sürümde alamadım

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Diger bir bildirim sorunu soyliyeyim sizlere belki fark etmissinizdir bildirimler telefon acikken geliyor ve eger bakmiyorsanuz telefonu kilitlediginizde kilit ekraninda gozukmuyor. bildirim çekmecesinde kaliyor ama kilit ekraninda gozukmuyor.Kilit ekraninda gozukmesi icin bildirim telefon kilitli oldugu zaman gelmesi gerekiyor.Cok mantiksiz ya. Mesele whatsapp bildirimi geliyor play store bildirimi geliyor ya da mesela download ediyorsunyz ekrani kilitliyorsunuz ama ekran boş gosteriyor halbuki bildirim cekmecesi bildirimler ile dolub tasiyor. Samsung htc sony diger markalari kullandim bildirim ne zaman gelirse gelsin eger bakmazsan kilit ekraninda da gozukuyor.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
iOS da da bu şekilde kilidi açıp kapattığında kilit ekranında sadece kapattıktan sonraki bildirimler düşer. Sürekli okumadığın her şeyi kilit ekranında saklamaz sistem.

Oyla:

turan.nurullah21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Benim de çözüm aradığım konulardan biri. Sanırım yapabileceğimiz bişey yok buna.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle bence çok büyük eksiklik bir an önce düzeltilmesi gerek durum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt