Hocam ben size numaramı veya Facebook adresimi versem ordan adım adım gitsek Allah rızası için ben vallaha pek anlamıyorum yanlış birşey yapmaktan korkuyorum birdeYalnız bu işlemleri bilgisayardan yapmanız gerektiğinin farkındasınız değil mi hocam
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O değil hocam global versiyon olabilir cihazınız ama Rus romu mu Global rom mu yüklü? Sizde Rus romunda iseniz Global roma geçmek için aynı işlemleri yapmanız lazım. Geçiş yaptıktan sonra Global Kararlı güncellemelerini almaya devam edeceksiniz.Bana da gelmedi henuz.imei numarasindan baktim resmi global versiyon benim telefon.
O değil hocam global versiyon olabilir cihazınız ama Rus romu mu Global rom mu yüklü? Sizde Rus romunda iseniz Global roma geçmek için aynı işlemleri yapmanız lazım. Geçiş yaptıktan sonra Global Kararlı güncellemelerini almaya devam edeceksiniz.
Siz global sürümdesiniz hocam size gelmiş olmalı güncelleme kontrol ettiğinizde çıkmıyor mu?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O halde bir sonraki güncelleme ile gelecektir diye düşünüyorumFransa'dan aldim telefonu.Rus romu olmamasi lazim.Cevap icin tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
479302 defa kontrol ettim hala yok
O halde bir sonraki güncelleme ile gelecektir diye düşünüyorum
Manuel yükleme yaptığınızda bu hatayı vermesi normal hocam Android 8.1 sisteminde olduğunuz için Android 9'a bu şekilde geçemiyorsunuz. MiFlash ile temiz kurulum yapılması gerekli.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.manuel yapmaya calistim ama hata veriyor