Yardım mi 8 Andorid Q Magisk ve root sorunu

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom beta
Telefon Modeli
m i 8
Bootloader Kilidi
Açık
Telefona android Q Miuı 11 yükledim.Magisk 20.1 yükledim.Disable dm verity ekteki dosyayı indirip twrpden flashlayınca hata veriyor. hatırladıgım kadarıyla android Q İçin doğru sürümü yükledim güncelini yani.
dosya bu:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Telefona android Q Miuı 11 yükledim.Magisk 20.1 yükledim.Disable dm verity ekteki dosyayı indirip twrpden flashlayınca hata veriyor. hatırladıgım kadarıyla android Q İçin doğru sürümü yükledim güncelini yani.
dosya bu:
Android 10 daha yeni olduğundan 9 da sorunsuz çalışan magisk modüller bile romu açılmaz hale getire biliyor.Bu sebepl guncellenmesini beklemek daha doğru olacaktır.
And 10 yeni alt yapı ile geldiğinden özellikle android 10 çalışır gibi bir ibare görmedikçe çalışma ihtimalinin az olduğunu bilmelisiniz

Oyla:

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 daha yeni olduğundan 9 da sorunsuz çalışan magisk modüller bile romu açılmaz hale getire biliyor.Bu sebepl guncellenmesini beklemek daha doğru olacaktır.
And 10 yeni alt yapı ile geldiğinden özellikle android 10 çalışır gibi bir ibare görmedikçe çalışma ihtimalinin az olduğunu bilmelisiniz
Teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt