Sohbet Mi 8 Amoled Ekran

cmmndr43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ŞENOL
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
1
Murekkep akması gibi mi
yeni farkettimde ekran açıkken tam belli olmuyor görüntüde bir sıkıntı yok gibi ekranı kapalıyken o bölüm lekeli gibi dediğiniz tabirede uyuyor yani mürekkep akmış gibi. telefon kapalıykenede aynı siyah duruyor

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
yeni farkettimde ekran açıkken tam belli olmuyor görüntüde bir sıkıntı yok gibi ekranı kapalıyken o bölüm lekeli gibi dediğiniz tabirede uyuyor yani mürekkep akmış gibi. telefon kapalıykenede aynı siyah duruyor
Hocam buyuk ihtimalle fiziksel bir sorun donanimsal olmadigini dusunuyorum ekran acikken hir sorun teskil etmedigine gore anakartla ilgisi yok
İlerleyecegini dusunmuyorum

cmmndr43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ŞENOL
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
1
Hocam buyuk ihtimalle fiziksel bir sorun donanimsal olmadigini dusunuyorum ekran acikken hir sorun teskil etmedigine gore anakartla ilgisi yok
İlerleyecegini dusunmuyorum
Teşekkür ederim ilgin için. çok zararı olmuyor zaten garantiyle felan uğraşmayayyım o zaman böyle kullanayım

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Arkadaşlar mi 8 se cihazımda siyah duvar kağıdı ve siyah tema kullanıyorum. Sürekli ledlerin kapalı olması zarar verir mi? O zaman sürekli açık ekran (always on amoled) de zarar verir. Ekrandaki duvar kağıdını zamanla değiştiririm fakat siyahlıkların zararı olur mu sizce?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
3 yıldır Amoled ekranlı paralel ithalat (Delta) samsung Note 5 kullanıyorum. ghost screen denilen olayı ilk defa burada duydum. ne gördüm ne de yaşadım. Bataryanın eskimesi dışında gram sorunu olmadı. Taş gibi cihaz. Ama sıkıldım artık onun için Xiaomi Mi 8 düşünüyorum.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Arkadaşlar mi 8 se cihazımda siyah duvar kağıdı ve siyah tema kullanıyorum. Sürekli ledlerin kapalı olması zarar verir mi? O zaman sürekli açık ekran (always on amoled) de zarar verir. Ekrandaki duvar kağıdını zamanla değiştiririm fakat siyahlıkların zararı olur mu sizce?
aod özelliği biraz sönüktür ısı oluşturacağını sanmam. ayrıca aod da karakterler sürekli değiştiği için aynı piksellerde yüklenme olmaz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2

amoled ekranlarda siyah kısımlarda zaten ledler kapalı oluyor bu sayede gerçek siyah rengi elde edebiliyor yani kapalı olan bir şeyde nasıl yanık oluşabilir ?

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Birçok Samsung kullanan arkadaşımda gördüm bu ghost screen olayını. Ama marka fark etmeksizin, Amoled zıkkımının kronik sorunu sanırım, abimin Xiaomi Redmi Pro'sunda da başgösterdi. Super-hiper-hüpper falan fark etmiyor Amoled'in ne zaman sıkıntı çıkaracağı hiç belli olmaz. Ben uzak durma taraftarıyım

Saygılar

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Birçok Samsung kullanan arkadaşımda gördüm bu ghost screen olayını. Ama marka fark etmeksizin, Amoled zıkkımının kronik sorunu sanırım, abimin Xiaomi Redmi Pro'sunda da başgösterdi. Super-hiper-hüpper falan fark etmiyor Amoled'in ne zaman sıkıntı çıkaracağı hiç belli olmaz. Ben uzak durma taraftarıyım

Saygılar
Hiçbir redmi telefonda amoled yok ki :D

Üst Alt