Sohbet Mi 8 Amoled Ekran

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Hangi ekran olursa olsun sabit bir goruntude devamlı ekran acık kalırsa bu kacınılmaz gibi birsey.

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
hocam 1 saat pubg oynadık diyelim ekranda izleri kalır mı ?
bu sizin talihsizliginizdir hocam gecmis olsun oncelikle.
Tabi ki olmamasi gerekir ama teknoloji iis birazcik sans isi. (Ailecek aldigimiz her urun sikintili malesef )
Samsung Lg gibi ureticilerde bile bu sikintilar meydana gelirken (ozellikle lg nin bu soruna bir cozum bulamamis olmasi) Xiaomi gibi bir firmada kesin olacaktır. (Xiaomi gibi ureticiler maliyetleri dusurmek icin ellerinden geleni yapmakta)
Burada kotu donanim kullaniyorlar demiyorum. Belki bazi partilerde gozden kacirdiklari , uzerind cok durmadiklari biseyler olabilir.( bu haldeyken bile ortaya basarili urunler cikartiyorlar )Eski note 2 telefonumda ekran degisimi sonrasinda basima gelmisti. Belki sarjdayken cok kullandigimdan isi kaynakli belkide ekrani acik unuttugumdan bilemiyorum.
Bu arada suan mi 8 kullaniyorum. Alirken onceki teknik servis deneyimlerinden dolayi kvk falan istemedim. Sozde Turkiye garantili olarak aldim. Umarim hepimiz sorunsuz olarak kullaniriz telefonlarimizi.

Son düzenleme:

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Hocam ben de bu hafta Mi 8 alacağım yurtdışı kayıtsız olarak da kafama takılan konu herhangi bir tamir durumunda parçaları burada bulabilir miyiz? Yoksa aliexpress'den mi almamız lazım? Bir de Global yüklü kutulu cihaz alacağım orjinal global değil bu sorun olur mu?

Sentello4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi mi8
Meslek
Üni. Ogrenci
Konular
0
Samsungun Amoledlerinde boyle bi sorun oldugunu duymadim. Aktiv samsung forum uyesiyim ekranla ilgili problem cok az oluyo .Korkma bence. Ghost screen amoled yanigi pembelesme felan bunlar lg telefonlarinda oluyo en fazla
Hocam öyle deme kız arkadaşımda note 8 var kaskolu olmasına rağmen Ghost screen oluştu işin komik tarafı kasko Ghost screen e clash royalden yani oyundan olmuş kullanıcı hatası dedi şimdi tüketici haklarına verdik ama kim öle kim kalaa

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
arkadaşlar mi8 kullanıyorum pubg oynuyorum görüntüde sorun olmuyor. sadece karanlık resimlerde görüntü hareket ettirince izler peşinden geliyor

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
arkadaşlar mi8 kullanıyorum pubg oynuyorum görüntüde sorun olmuyor. sadece karanlık resimlerde görüntü hareket ettirince izler peşinden geliyor
Siyah bolgelerden bahsediyorsaniz o olmak zorunda
Amoled ekran siyah rengi isigi sondurerek olusturur siz ekrani cevirdiginiz an siyah renk gider ve amoled tekrar yanar kisa bir sureligine akma tarzi goruntu olusur bu dogal

cmmndr43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ŞENOL
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
1
bnm kullandığım mi 8 de ekranın sağ kısmında serçe parmağı büyüklüğünde siyahlık oldu ekran açıkken zararı yok da telefon kapalıyken daha siyah o bölge iz gibi kaldı cetvelle ölçülmüş gibi. şimdilik kulanıma bir zararı yok. çözümü varmı acaba veya ileride daha büyük sıkıntılar doğurur mu

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
bnm kullandığım mi 8 de ekranın sağ kısmında serçe parmağı büyüklüğünde siyahlık oldu ekran açıkken zararı yok da telefon kapalıyken daha siyah o bölge iz gibi kaldı cetvelle ölçülmüş gibi. şimdilik kulanıma bir zararı yok. çözümü varmı acaba veya ileride daha büyük sıkıntılar doğurur mu
Murekkep akması gibi mi

Üst Alt