Yardım Mi 8 Always on display sorunu

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Çok değerli forum takipçileri ve bilgileriyle bizi sürekli aydınlatan üstadlar. Global romlu kvk garantili cihaz kullanmaktayım. Android 9 a geçtiğimden beri sürekli ekran açık modunda sorun yaşıyorum. Özelliği aktif edip ekranı kapattığımda ekran tamamen beyaza dönüp o şekilde kalıyor. Android 8.1 de böyle bir sorun yoktu. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Saygıdeğer forumdaşlar bir çözüm önerisi olan var mı ekran sorununa

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Yok böyle flash çakması gibi değil de sürekli açık ekran özelliğinde ekranın karartılıp saat ve tarihin beyaz olarak yanması gerekirken ekranın tümü beyaz olarak aydınlanıp kalıyor. Ayrıca en son güncellemeden sonra cihaza attığım flac müzik parçalarımı dinlerken 2-3 dakika sonra şarkı kendiliğinden duruyor. Farklı playerlarda da denedim sonuç aynı
Cihaz uyku moduna girdiği için şarkıyı kesiyor arkaplanda çalışmasına izin verin uygulamanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saygıdeğer forumdaşlar bir çözüm önerisi olan var mı ekran sorununa
Global betaya geçmenizi öneririm bl kilidi açmadan uğraşmadan güncelleyiciden indirip yüklüyorsunuz, yine aynı problem olursa donanımsal olabilir

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Cihaz uyku moduna girdiği için şarkıyı kesiyor arkaplanda çalışmasına izin verin uygulamanın

Global betaya geçmenizi öneririm bl kilidi açmadan uğraşmadan güncelleyiciden indirip yüklüyorsunuz, yine aynı problem olursa donanımsal olabilir
Arkadaşlar bu konuda çok cahilim bana bu konuda biraz yardımcı olabilecek var mı acaba sırası ile yapacaklarım konusunda. Bu arada yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Qwertytr size çok teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz yöntem işe yaradı. Dediğiniz gibi sistem uygulamayı arkaplanda uyuttuğu için program kapanıyormuş. Şu always on display sorunum da çözümlenirse hiçbir problem kalmayacak benim açımdan. Ekran süresinden de son derece memnunum en son güncellemeleri kurduğum halde bir sorun yok. İnşallah güncellemeler amacına ulaşır da tüm arkadaşlar cihazlarını sorunsuzca kullanırlar.

Son düzenleme:
Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Arkadaşlar bu konuda çok cahilim bana bu konuda biraz yardımcı olabilecek var mı acaba sırası ile yapacaklarım konusunda. Bu arada yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Qwertytr size çok teşekkür ediyorum. Önerdiğiniz yöntem işe yaradı. Dediğiniz gibi sistem uygulamayı arkaplanda uyuttuğu için program kapanıyormuş. Şu always on display sorunum da çözümlenirse hiçbir problem kalmayacak benim açımdan. Ekran süresinden de son derece memnunum en son güncellemeleri kurduğum halde bir sorun yok. İnşallah güncellemeler amacına ulaşır da tüm arkadaşlar cihazlarını sorunsuzca kullanırlar.
donanımsal olsaydı sorun sadece aod da meydana gelmezdi diye düşünüyorum

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
bence şimdi geçebilirsiniz betaya eğer sürekli aod kullanıyorsanız

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
bence şimdi geçebilirsiniz betaya eğer sürekli aod kullanıyorsanız
İnsan bera olunca korkuyor. Yıllarca ios kullandım yaşta ilerleyince betaya geçiş süreçleri karışık olabileceğinden korkuyorum. En iyisi bir güncelleme daha bekleyeyim. Hala sorun çözülmezse sizin tavsiyenizi uygulamayı mutlaka denerim. Size ve yardımcı olmaya çalışan tüm forum üyelerine çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...

Oyla:
Üst Alt