Yardım Mi 8 Always on display sorunu

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
Çok değerli forum takipçileri ve bilgileriyle bizi sürekli aydınlatan üstadlar. Global romlu kvk garantili cihaz kullanmaktayım. Android 9 a geçtiğimden beri sürekli ekran açık modunda sorun yaşıyorum. Özelliği aktif edip ekranı kapattığımda ekran tamamen beyaza dönüp o şekilde kalıyor. Android 8.1 de böyle bir sorun yoktu. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar da Yardım - Xiaomi mi 8 ekran sorunu böyle bir sorun yaşıyormuş. Donanımsal değildir bu sorunlar inşallah
Üstadım hiç bilemiyorum. İnşallah daha sonraki güncellemelerle bu sorun giderilir. Donanımsal ise yandık çünkü cihazı daha yeni aldım ve de garantiye gönderme işleriyle uğraşmak korkutuyor. Çünkü son 2 güncellemedir aynı sorun devam ediyor.

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Üstadım hiç bilemiyorum. İnşallah daha sonraki güncellemelerle bu sorun giderilir. Donanımsal ise yandık çünkü cihazı daha yeni aldım ve de garantiye gönderme işleriyle uğraşmak korkutuyor. Çünkü son 2 güncellemedir aynı sorun devam ediyor.
Güncellemeyle başladıysa yazılımsaldır herhalde. Başka yaşayan var mı?

Oyla:

aydin82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AYDIN
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 128
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşadığınız sorun üstte attığım gibi mi yoksa aha mı farklı
Yok böyle flash çakması gibi değil de sürekli açık ekran özelliğinde ekranın karartılıp saat ve tarihin beyaz olarak yanması gerekirken ekranın tümü beyaz olarak aydınlanıp kalıyor. Ayrıca en son güncellemeden sonra cihaza attığım flac müzik parçalarımı dinlerken 2-3 dakika sonra şarkı kendiliğinden duruyor. Farklı playerlarda da denedim sonuç aynı

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Yok böyle flash çakması gibi değil de sürekli açık ekran özelliğinde ekranın karartılıp saat ve tarihin beyaz olarak yanması gerekirken ekranın tümü beyaz olarak aydınlanıp kalıyor. Ayrıca en son güncellemeden sonra cihaza attığım flac müzik parçalarımı dinlerken 2-3 dakika sonra şarkı kendiliğinden duruyor. Farklı playerlarda da denedim sonuç aynı
Global versiyın mu nereden aldınız

Oyla:

ErcnQ2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercn
Cihazım
Mi 8
Konular
13
Aynı sorun bende de oldu yalnız ben başka programlar yukleyince oldu sonra format attım tele ve düzeldi

Oyla:
Üst Alt