Sohbet Mi 8 almayı düşünüyorum ama

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Detaylı şekilde, madde madde açıklamışsınız valla :) Memnun olmasanız zaten bu kadar uzun ve detaylı bilgi vermezdiniz. Dediğiniz gibi root veya diğer yazılımsal işlemlerle uğraşmadan alıp kullanmak istiyorum.

Facebook'ta bir xiaomi grubunda da aynı tedirginliğimi ilettiğimde bir kişi migrostan alabilirsiniz diye öneride bulundu. Siz de öneriyor musunuz Migros'u? Global Rom olup olmadığı yazmıyor şu da. Bir kişide Cepporttan almış.. Önerinizi alabilir miyim bu konuda da? Nereden daha iyi garantili şekilde alabilirim...

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
buraksim ; Hocam ben Malezya'dan Mi _official_ Store'dan aldım bana direk Global versiyon geldi. Mümkünse global romlu değil direk global versiyonu alınız. Bkz: KVK Garantili Xiaomi Mi 8 (6GB / 128GB) Yorumlarda Global cihaz olduğu yazılmış. Ayrıca Kvk garantili. Forumda kvk garanti nasıl diye bakabilirsiniz şahsen bir fikrim yok.

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6

bersan1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
B. Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Rica ederim...

nor1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
E-Ticaret
Konular
2
Ben aldım migrostan mi8 128gb 26.12.2018 tarihinde hatta satılık ilanlarda var telefonum. o dediğininiz problemlerin hiç biri olmadı bende sadece batarya performansı tatmin etmedi beni belkide arkadaşların dediği gibi android 9.0 dan kaynaklanıyordur bilmiyorum. Bu arada migrostakilerde global versiyon yazıyor kutusunda içiniz rahat olabilir.

Mate20 lite konusuna gelirsek mi8 le kesinlikle karşılaştırılamayacak bir telefon. mi8 Batarya hariç her alanda ezer geçer adeta mate20lite'ı.

MFD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MFD
Cihazım
Mi 8
Meslek
TeknoDestekTeam
Konular
11
Telefon on numara telefon kalite performans her türlü sorun çıkarmaz. Bende senin gibi kararsızım mi 8 mi yoksa Mate 20 Lite mi diye çok git gel yaşadım ama iyiki mi 8 aldım gerçekten değiyor yani sadece sorun yaşayabileceğin konu güncelleme ile ilgili olabilir çünkü her güncelleme stabil olmaya biliyor ama bu son güncellemeden memnunun 10.2.2 sürümü 6.30 ekran süresi veriyor gayet iyi bence benim tek takıntım sadece bildirim paneline düşen bildirimi silince uygulama üstündeki bildirim işaretinin gitmesi onun dışında gayet iyi

buraksim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Ben aldım migrostan mi8 128gb 26.12.2018 tarihinde hatta satılık ilanlarda var telefonum. o dediğininiz problemlerin hiç biri olmadı bende sadece batarya performansı tatmin etmedi beni belkide arkadaşların dediği gibi android 9.0 dan kaynaklanıyordur bilmiyorum. Bu arada migrostakilerde global versiyon yazıyor kutusunda içiniz rahat olabilir.

Mate20 lite konusuna gelirsek mi8 le kesinlikle karşılaştırılamayacak bir telefon. mi8 Batarya hariç her alanda ezer geçer adeta mate20lite'ı.

p1 modelindeki 5000lik pilden dolayı mı acaba pil performansı tatmin etmedi acaba? ve ekran süresine baktınız mı kullanım süresince?

Telefon on numara telefon kalite performans her türlü sorun çıkarmaz. Bende senin gibi kararsızım mi 8 mi yoksa Mate 20 Lite mi diye çok git gel yaşadım ama iyiki mi 8 aldım gerçekten değiyor yani sadece sorun yaşayabileceğin konu güncelleme ile ilgili olabilir çünkü her güncelleme stabil olmaya biliyor ama bu son güncellemeden memnunun 10.2.2 sürümü 6.30 ekran süresi veriyor gayet iyi bence benim tek takıntım sadece bildirim paneline düşen bildirimi silince uygulama üstündeki bildirim işaretinin gitmesi onun dışında gayet iyi

Anladım hocam, güncellemeden önce deneyenlerden bir rapor almak lazım :)

Üst Alt