Soru Mi 8 Aldım. Bilmem Gerekenler

ayildirim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
MI 8
Meslek
Finans Uzmanı
Konular
10
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Mi 8 Telefon aldım. Bilmem gereken nedir? Global versiyon.
Son güncellemeleri de yaptım. Fakat çok yeniyim dikkat etmem gereken daha iyi olması için ne yapabilirim.

iyi çalışmalar.

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
hıc bır sey yapmadım.ılk xıaomı telefonum fazla kurcalamadım.guncellemeyı bıle sımdı yapıyorum.ama root nasıl apılır onu bıle bılmıyorum :S
güncellemeyi yaptıktan sonra google camera için gerekli olan camera2api aktif hale gelecektir. Xiaomi güncelleme ile Mi 8'de aktif etmişti ve root gerektirmeksizin google camera kurabiliyor olmuştuk. Güncellemeleri tamamladıktan sonra verilen linklerdeki google kamerayı kurup kullanabilirsiniz hocam.

Oyla:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Benim size tavsiyem; öncelikle son sürüme gelene kadar güncelleme bölümünde güncelleyin. Sonrasında temiz kurulum olması adına fabrika ayarlarına dönün ve kurulumu tamamlayın. Yeni aldığınız cihazı öğrenmek adına en iyi yöntem, ayarlar başlığı altına girip her bir ayarı tek tek kurcalamak ve anlayamadığınız kısımları bu başlık altında sorabilirsiniz. Uygulama olarak arkadaşların dediği gibi "Google Kamera" 'yı şiddetle tavsiye ederim. Zaten yüklendikten sonra özellikle gece çekimlerinde kıyaslaması yaparak kendiniz de karar verebilirsiniz. Onun haricinde söylenecek pek bir şey yok :) Tekrar hayırlı olsun...

Oyla:

ayildirim

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
MI 8
Meslek
Finans Uzmanı
Konular
10
Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Benim size tavsiyem; öncelikle son sürüme gelene kadar güncelleme bölümünde güncelleyin. Sonrasında temiz kurulum olması adına fabrika ayarlarına dönün ve kurulumu tamamlayın. Yeni aldığınız cihazı öğrenmek adına en iyi yöntem, ayarlar başlığı altına girip her bir ayarı tek tek kurcalamak ve anlayamadığınız kısımları bu başlık altında sorabilirsiniz. Uygulama olarak arkadaşların dediği gibi "Google Kamera" 'yı şiddetle tavsiye ederim. Zaten yüklendikten sonra özellikle gece çekimlerinde kıyaslaması yaparak kendiniz de karar verebilirsiniz. Onun haricinde söylenecek pek bir şey yok :) Tekrar hayırlı olsun...

Merhaba, bilgileriniz için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi dün yaptım, üstelik geliştirici ayarlarındaki 3-5-7 kez tıklanan ıvır zıvırı da dün yaptım.
ekstra olarak olumsuz olarak düşündüğüm bir alan yok fakat daha iyi olabilirmiş bu cihaz aksine 6 yıla aşkın ios kullandım. ondan sonra biraz farklı geldi

Oyla:
Üst Alt