Soru Mi 8 aldığında ne yapılır ?

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam iyi günler. 2gün önce Mi 8 aldım. Aldığım kişi unlock başvurusu yapmış ayın 13ünde unlock olacak telefon. Çok isteyerek geçtim mi 8 e fakat bayağı bi sorunlu bu telefon. Forma baktığım zaman korkuyorum bayağı. twrp , rom ben bunların hiçbirinden anlamıyorum. Ayın 13 üne kadar telefon kapalı kutusunda. Wifiye felan bağlanmıyorum bir şey olur diye. Unlock başvurusu sonuçlandıktan sonra ne yapmalıyım ?

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
telefon kendi kendine unlock olmaz hocam başvuru cihaza kendi kendine bir sey yapmaz yani siz unlock eden yazılımı bilgisayara indirip telefonu bağlayıp elle yapıyorsunuz istemiyorsanız yapmayabilirsiniz yani

Oyla:

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon kendi kendine unlock olmaz hocam başvuru cihaza kendi kendine bir sey yapmaz yani siz unlock eden yazılımı bilgisayara indirip telefonu bağlayıp elle yapıyorsunuz istemiyorsanız yapmayabilirsiniz yani
Aldığım kişi unlock başvurusunu yapmış onu belirtmeyi unuttum. Bu süreçten sonra yapmam gerekenleri sormuştum.

Oyla:

nomig66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aemut
Cihazım
Vince
Konular
0
Aldığım kişi unlock başvurusunu yapmış onu belirtmeyi unuttum. Bu süreçten sonra yapmam gerekenleri sormuştum.

Unlock başvurusu ile telefon unlock olmuyor onu demek istiyorum. Bekleme süresi dolunca yazılımı indirip unlock ediyorsunuz. Arkadaşın mi hesabını telefondan kaldırın varsa zaten başvuru diye bir şey kalmayacak cihazınız için

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
hocam unlock olması sıkıntı değil fakat biraz bekleyin.birçok insan mağdur oldu rom değiştiriyim derken.az 1-2 hafta bekleyin güncelleme gelir büyük ihtimalle

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Unlock tool'una başvuru yapılan hesapla login olmanız gerekecek, bu mümkün olacak mı?

Oyla:

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
hocam unlock olması sıkıntı değil fakat biraz bekleyin.birçok insan mağdur oldu rom değiştiriyim derken.az 1-2 hafta bekleyin güncelleme gelir büyük ihtimalle
Evet aslında. Korkutan konu rom meselesi aslında. Herkes başka bir rom diyor kimisinin GPS'i kiminin kamerası arıza veriyor. Telefon inanılmaz iyi fakat çok ama çok uğraştırıcı. İlk Xiaomi telefonum. Umarım bi aksilik olmadan unlock olduktan sonra başarabilirim

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Evet aslında. Korkutan konu rom meselesi aslında. Herkes başka bir rom diyor kimisinin GPS'i kiminin kamerası arıza veriyor. Telefon inanılmaz iyi fakat çok ama çok uğraştırıcı. İlk Xiaomi telefonum. Umarım bi aksilik olmadan unlock olduktan sonra başarabilirim
hocam biraz sabırlı olun.herşey düzelicek

Oyla:

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Unlock tool'una başvuru yapılan hesapla login olmanız gerekecek, bu mümkün olacak mı?
Telefonu almadan önce satıcı arkadaş mailimi istemişti unlock başvurusu yapıcam diye. Daha sonra telefonu alırken de bir kaç yere üyelik yaptı kendi adıma. Account bende ondan yana sıkıntı yokta Rom ve twrp olaylarını bilmediğim için bi yanlışlık yapmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam biraz sabırlı olun.herşey düzelicek
Çok sağolun hocam bekleyelim bakalım :)

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam iyi günler. 2gün önce Mi 8 aldım. Aldığım kişi unlock başvurusu yapmış ayın 13ünde unlock olacak telefon. Çok isteyerek geçtim mi 8 e fakat bayağı bi sorunlu bu telefon. Forma baktığım zaman korkuyorum bayağı. twrp , rom ben bunların hiçbirinden anlamıyorum. Ayın 13 üne kadar telefon kapalı kutusunda. Wifiye felan bağlanmıyorum bir şey olur diye. Unlock başvurusu sonuçlandıktan sonra ne yapmalıyım ?[/QUOTE
root, unlock vb. Konular bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. Elinizdeki telefonu diğer telefonlar gibi kullanın. Sim kartınızı takın Arama yapın, internete girin... Hayırlı olsun

Oyla:
Üst Alt