Ü Üye silindi 96416 Guest 5 Nisan 2019 #1 Telefona açılış sesi oluşturdum.Ama şimdi eskisi gibi nasıl kaldıracağımı bulamadım.Fikri olan bilen varsa yardımları çok makbule geçer
Telefona açılış sesi oluşturdum.Ama şimdi eskisi gibi nasıl kaldıracağımı bulamadım.Fikri olan bilen varsa yardımları çok makbule geçer
R Rdck Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Rdck Cihazım Mİ 8 Yaş 33 Konum Türkiye Katılım 26 Ocak 2019 Konular 5 Mesajlar 44 Tepkime puanı 13 Puanları 8 6 Nisan 2019 #2 Umuts' Alıntı: Telefona açılış sesi oluşturdum.Ama şimdi eskisi gibi nasıl kaldıracağımı bulamadım.Fikri olan bilen varsa yardımları çok makbule geçer Genişletmek için tıkla ... Temalar temayı kişileştir açılış sesi en üst kısımda yok yazıyor onu seç tamamdır. Oyla: Oyla 0 Downvote
Umuts' Alıntı: Telefona açılış sesi oluşturdum.Ama şimdi eskisi gibi nasıl kaldıracağımı bulamadım.Fikri olan bilen varsa yardımları çok makbule geçer Genişletmek için tıkla ... Temalar temayı kişileştir açılış sesi en üst kısımda yok yazıyor onu seç tamamdır.