Yardım Mİ 8 128 gb arayanların sesinin yankı yapması

Wyrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Mi 8 128 gb
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı v10.2.3.0
Telefon Modeli
Mİ 8
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar iyi akşamlar,
Telefonda yaptığım görüşmelerde karşı taraf benimle konuşurken kendi sesini duyduğunu söyledi ben de kendim deniyeyim diye baktım cızırtılı ve yüksek sesle geri duyuluyor.
Ben karşı tarafın sesini kısınca kendi sesini daha az duyuyor. Farklı hat takıp denedim ve yine benim cihazımı aradığında aynı durum.
Whatsapptan sesli aradığın zaman böyle bi sorun olmuyor hatta normal hat üstünden görüşürken kulaklık ve hoparlörden konuşunca yine bu durum yok.
volte olaylarını denedim , telefona hard reset attım her şeyi denedim ama yine de durum aynı.
Sorun donanımdan kaynaklı olsa whatsapptan da aynı sıkıntı olacağını düşündüm o yüzden bu sorun çok saçma bi hal aldı.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam o sorun bende şu şekilde oluyor iki hattım var benim adıma birini Valide hanım kullanıyor ne zaman onla konuşsam yankı alıp başını gidiyor kelimelerin sonunu getiremiyorum bekliyorum ki benim ekom tamamlasin diğer kişilerle gayet normal
Selametle

Oyla:

Wyrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Mi 8 128 gb
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o sorun bende şu şekilde oluyor iki hattım var benim adıma birini Valide hanım kullanıyor ne zaman onla konuşsam yankı alıp başını gidiyor kelimelerin sonunu getiremiyorum bekliyorum ki benim ekom tamamlasin diğer kişilerle gayet normal
Selametle
Bende tek sim takılı ve beni arayan herkes sesinin eko yaptığını söylüyor senin durum farklı gibi

Oyla:

Wyrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Mi 8 128 gb
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam problemi çözebildiniz mi aynı sorun bende de mevcut
Hayır malesef Ritzy servise yolladım ve 26 gün sonunda cihazda sorun bulamadıkları için önümüzdeki günlerde teslim alıcam. Yani demek oluyor ki onlar da bir şey bilmiyor malesef

Oyla:

Casim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Casım
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Aynı sorun bende de var. Ve karşı tarafı cızırtılı ve kısık bir sesle duyuyorum.

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Hayır malesef Ritzy servise yolladım ve 26 gün sonunda cihazda sorun bulamadıkları için önümüzdeki günlerde teslim alıcam. Yani demek oluyor ki onlar da bir şey bilmiyor malesef
Allah o Ritzy servisi bildiği gibi yapsın. Bana cihaz değişimi dediler 2 aylık telefonun arka kapağıyla ana kartını değiştirip yeni cihazmış gibi yolladılar imei değişip tüketici engelini kaldırıyor kurnazlar. Şimdide bu sorun başladı kafayı yemek üzereyim.

Oyla:

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Allah o Ritzy servisi bildiği gibi yapsın. Bana cihaz değişimi dediler 2 aylık telefonun arka kapağıyla ana kartını değiştirip yeni cihazmış gibi yolladılar imei değişip tüketici engelini kaldırıyor kurnazlar. Şimdide bu sorun başladı kafayı yemek üzereyim.
İmei değiştirip derken )) bu adamlar kimdir nedir tanışalım bizede ogretsinler sunur

Oyla:

sedaturetgen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
İmei değiştirip derken )) bu adamlar kimdir nedir tanışalım bizede ogretsinler sunur
Bildiğimiz İMEİ numarası değiştirip aynen kendi cihazımı yolladılar. Kendilerini tüketici hakem heyetiyle tehdit ettiğim günün ertesinde cihaz değişimi diye aradılar :) Hâl böyle olunca arkasında iz bırakmadan durumu çözümlemiş oldular şuan şikayet etsem hak iddaa edemiyorum İMEİ değiştiği için. İlk servise gittiğinde ekranı çizdiler birde. Bunlar garanti değil şeytan.

Oyla:

Wyrox

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Mi 8 128 gb
Meslek
Öğrenci
Konular
1
anakartı değiştirince imei de değişmiş oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğimiz İMEİ numarası değiştirip aynen kendi cihazımı yolladılar. Kendilerini tüketici hakem heyetiyle tehdit ettiğim günün ertesinde cihaz değişimi diye aradılar :) Hâl böyle olunca arkasında iz bırakmadan durumu çözümlemiş oldular şuan şikayet etsem hak iddaa edemiyorum İMEİ değiştiği için. İlk servise gittiğinde ekranı çizdiler birde. Bunlar garanti değil şeytan.
Cihazı teslim edicez sorun bulamadık dediklerinde tüketici hakem heyetine dosya açtım ve savunmaları istenince cihazım için iade raporu verdiler ücret iadesi aldım.

Oyla:
Üst Alt