Yardım Mi 6x uçak modu.

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 9.5.8.0 kararlı
Telefon Modeli
Mi 6x
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese günaydın, hayırlı işler olsun. Tecrübeli arkadaşlardan ricam şu: bende mi 6x var, uçak modu kapalı iken bazan kendi kendine açılıyor kapatıyorum bi müddet sonra tekrar aktif oluyor. Üzerinediki sürüm 9.5.8.0 bir hafalık cihaz. Bir de şarjı çok çabuk tükeniyor, öyleki günü çıkarmıyor desem yanlış olmaz. Oyun vs. Yok sadece sosyal medya. Şimdiden teş. Eder satgılarımı iletiyorum.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam şu an telefonda bulunan romunuz fake ve bu gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bl kilidiniz açık ve twrp yüklü sanırım. Aşağıdaki verdiği linkten eu stabil veya haftalık romu twrp üzerinden yükleyebilirsiniz. Yükleme konusunda forum içerisinde bulunan konulardan yardım alabilirsiniz.

Stabil (Kararlı)

Haftalık (Geliştrici)

Oyla:

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu an telefonda bulunan romunuz fake ve bu gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bl kilidiniz açık ve twrp yüklü sanırım. Aşağıdaki verdiği linkten eu stabil veya haftalık romu twrp üzerinden yükleyebilirsiniz. Yükleme konusunda forum içerisinde bulunan konulardan yardım alabilirsiniz.

Stabil (Kararlı)

Haftalık (Geliştrici)
Hocam yine çözüm sizden geldi, iyiki varsınız. Bütün kalbimle saygılarımı iletiyorum.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam yine çözüm sizden geldi, iyiki varsınız. Bütün kalbimle saygılarımı iletiyorum.
Estağfurullah hocam saygılar bizden. :) Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluyoruz, forumun amacı bu değil mi zaten ;)

Oyla:
Üst Alt