Yardım Mi 6X Twrp Şifre Sorunu

ugur_akd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Galaxy S3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10-11
Telefon Modeli
Mi 6X
Bootloader Kilidi
Açık
TWRP her açışımda şifre istiyor ve dahili hafızayı hiçbir şekilde göremiyorum haliyle Magisk kurup twrpyi kalıcı hale getiremiyorum. Farklı farklı TWRP sürümleri kurmama rağmen (orange dahil) aynı hatayı redmi note 5 cihazımda orangefox kurarak hallederken bunda olmadı maalesef.

Bazı arkadaşlar datayı sil şifre kalkacaktır diyeceklerdir, ancak da silmem için öncelikle iki şeyin olması lazım;

1) hafızayı görmüyor şifrelediği için

2) wipe yaptığım zaman twrp kalıcı olmadığı için tekrar açtığımda siliniyor.

miui10 dahi kurdum şu an telefon da kurulu hatta bulamadım çözümünü. Şifrelerin hepsini kaldırdım yine aynı yine aynı.

Esasen TWRP pek umrumda değil ancak global romu olmadığı için xiaomi.eu rom kurmamın tek yolu bu yol o yüzden telefonu ingilizce kullanıyorum.

ugur_akd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Galaxy S3
Konular
3
sorun güncel arkadaşlar maalesef bir çözüm bulamadım yardım edebilecek bir arkadaşımız var mıdır?

Oyla:

chatos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Chatos
Konular
0
TWRP her açışımda şifre istiyor ve dahili hafızayı hiçbir şekilde göremiyorum haliyle Magisk kurup twrpyi kalıcı hale getiremiyorum. Farklı farklı TWRP sürümleri kurmama rağmen (orange dahil) aynı hatayı redmi note 5 cihazımda orangefox kurarak hallederken bunda olmadı maalesef.

Bazı arkadaşlar datayı sil şifre kalkacaktır diyeceklerdir, ancak da silmem için öncelikle iki şeyin olması lazım;

1) hafızayı görmüyor şifrelediği için

2) wipe yaptığım zaman twrp kalıcı olmadığı için tekrar açtığımda siliniyor.

miui10 dahi kurdum şu an telefon da kurulu hatta bulamadım çözümünü. Şifrelerin hepsini kaldırdım yine aynı yine aynı.

Esasen TWRP pek umrumda değil ancak global romu olmadığı için xiaomi.eu rom kurmamın tek yolu bu yol o yüzden telefonu ingilizce kullanıyorum.
Hocam durum nedir. Çözebildiniz mi? Şu an aynı sorunla boğuşuyorum.

Oyla:
Üst Alt