- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Galaxy S3
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 10-11
- Telefon Modeli
- Mi 6X
- Bootloader Kilidi
- Açık
TWRP her açışımda şifre istiyor ve dahili hafızayı hiçbir şekilde göremiyorum haliyle Magisk kurup twrpyi kalıcı hale getiremiyorum. Farklı farklı TWRP sürümleri kurmama rağmen (orange dahil) aynı hatayı redmi note 5 cihazımda orangefox kurarak hallederken bunda olmadı maalesef.
Bazı arkadaşlar datayı sil şifre kalkacaktır diyeceklerdir, ancak da silmem için öncelikle iki şeyin olması lazım;
1) hafızayı görmüyor şifrelediği için
2) wipe yaptığım zaman twrp kalıcı olmadığı için tekrar açtığımda siliniyor.
miui10 dahi kurdum şu an telefon da kurulu hatta bulamadım çözümünü. Şifrelerin hepsini kaldırdım yine aynı yine aynı.
Esasen TWRP pek umrumda değil ancak global romu olmadığı için xiaomi.eu rom kurmamın tek yolu bu yol o yüzden telefonu ingilizce kullanıyorum.
Bazı arkadaşlar datayı sil şifre kalkacaktır diyeceklerdir, ancak da silmem için öncelikle iki şeyin olması lazım;
1) hafızayı görmüyor şifrelediği için
2) wipe yaptığım zaman twrp kalıcı olmadığı için tekrar açtığımda siliniyor.
miui10 dahi kurdum şu an telefon da kurulu hatta bulamadım çözümünü. Şifrelerin hepsini kaldırdım yine aynı yine aynı.
Esasen TWRP pek umrumda değil ancak global romu olmadığı için xiaomi.eu rom kurmamın tek yolu bu yol o yüzden telefonu ingilizce kullanıyorum.