Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 11[Mi 6X] Mi room MIUI 11 Beta - 20.6.18 [Pie] - Son Güncelleme
Karanlık modda son uygulamalar menüsüne arka plan bulanıklığı eklendi.
Korunan uygulamaları başlatırken arka plan bulanıklığı eklendi.
Bildirim panosundaki Bluetooth anahtarının sabit gösterimi.
Bazı cihazlarda Youtube ile "Resim içinde Resim" modu düzeltildi.
Mobil şebeke ayarlarında “Çağrı sırasında SIM kartı hatırla” fonksiyonu eklendi.
Kameranın manuel modunda, pozlamayı ayarlama yeteneği eklenir.
Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRum ekibindeki değişiklikler:
“Kilit ekranında her zaman okunmamış bildirimleri göster” işlevi eklendi. Kilit ekranı ayarlarında bulunur.
Bir programda "Arama sırasında maksimum parlaklık" özelliğini etkinleştirme yeteneği eklendi.
Bazı yeni uygulamalar için Mi Lan Pro yazı tipi için genişletilmiş destek.
Roboto yazı tipini kullanırken (örneğin, bir çalar saatte) saat numaralarının gelişmiş görüntüsü.
Android 10 için standart "Ekran Saati" işlevi yerine Google'dan "Dijital Sağlık" işlevini kullanma yeteneği eklendi. Geliştiricilerin ayarlarına dahil edildi.
Mi asistanındaki sabit tarih formatı.
Magisk 20.1 sürümüne güncellendi.
Yamaların tamamlanması ve güncellenmesi ve çevirisi.
Değişiklikler cihaza göre değişebilir.
Güncelleme Pazartesi günü sitede yapılacak.
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
"Ekran Saati" bölümünün görünümü ve işlevselliği güncellendi. Meditasyon modu eklendi.
Hava durumu uygulamasında rüzgar yönü gösterimi eklendi.
"Bir cihazı ara" bölümü ekranı güncellendi.
Desteklenen cihazlarda canlı fotoğrafları GIF'e kaydedebilme özelliği.
Sistem optimizasyonu ve hata düzeltmeleri.
MiRoom ekibindeki değişiklikler:
Korumalı uygulamalarda ekran görüntüsü almanıza olanak tanıyan “Herhangi bir uygulamada ekran görüntüsü” işlevi eklenmiştir. Geliştiriciler için ayarlarda yer almaktadır. (Temel yöntemin yazarı: fOmey)
Bir dipnot: Akşam başıma gelen olay. Kayınvalideme ait 6X telefonu bu roma twrp'den güncelledim. Gmaili kapamayı unutmuşum, gmail hesabı ve şifresi istedi. Tabi gmaili hatırlamıyorum. Bazı çözümleri incelesem de sonuca ulaşamadım. Ben de çin romunu indirip kurdum, tel açıldı. Sonrasında tekrar twrp yükleyip 9.11.17(başlıktaki rom) kurdum. Sorun çözüldü. Yeni bir hesap oluşturarak telefonu açtım.
Belki birinin işine yarar
Not: çin romunu kurarken hard reset yapmadım, twrp uçtu mi recovery geldi. İmeiler uçmadı.Ardından twrp yi tekrar flaşlayıp çin romunu kaldırdım ve bu romu kurdum
Bir dipnot: Akşam başıma gelen olay. Kayınvalideme ait 6X telefonu bu roma twrp'den güncelledim. Gmaili kapamayı unutmuşum, gmail hesabı ve şifresi istedi. Tabi gmaili hatırlamıyorum. Bazı çözümleri incelesem de sonuca ulaşamadım. Ben de çin romunu indirip kurdum, tel açıldı. Sonrasında tekrar twrp yükleyip 9.11.7(başlıktaki rom) kurdum. Sorun çözüldü. Yeni bir hesap oluşturarak telefonu açtım.
Belki birinin işine yarar
Not: çin romunu kurarken hard reset yapmadım, twrp uçtu mi recovery geldi. İmeiler uçmadı.Ardından twrp yi tekrar flaşlayıp çin romunu kaldırdım ve bu romu kurdum