Rom [Mİ 6X][Android 10.0][Beta] Official Pixel Experience 13.03.2020

enes1928

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Konular
1
ben ilk geçerken miui 10 kurmuştum ve firmware dosyasını silmiştim yani kalıcı degilim anladıgım kadarıyla pixel romunu kurarken ilk 01.16 tarihli olanı indirdim açılırken fastbootta kalmıştı şimdi 01.08 tarihli olanı indirdim denedim ve oldu bunun olması kalıcı 6x olmadıgım anlamına geliyor degilmi ? verdiginiz linkten kernel yüklemedim hiçbir degişiklik yapmadan 01.08 romunu attım

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
ben ilk geçerken miui 10 kurmuştum ve firmware dosyasını silmiştim yani kalıcı degilim anladıgım kadarıyla pixel romunu kurarken ilk 01.16 tarihli olanı indirdim açılırken fastbootta kalmıştı şimdi 01.08 tarihli olanı indirdim denedim ve oldu bunun olması kalıcı 6x olmadıgım anlamına geliyor degilmi ? verdiginiz linkten kernel yüklemedim hiçbir degişiklik yapmadan 01.08 romunu attım

Aosp Ve los custom romlarında firmware dosyası yok. Yani kalıcı olmaz diye düşünüyorum. Yinede kafanızda soru işareti varsa cihazı fastboot moduna alıp fastboot getvar anti yazıp çıkan sonucu bizle paylaşır mısınız ?

enes1928

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Konular
1
anti : 4 sonucunu aldım
Aosp Ve los custom romlarında firmware dosyası yok. Yani kalıcı olmaz diye düşünüyorum. Yinede kafanızda soru işareti varsa cihazı fastboot moduna alıp fastboot getvar anti yazıp çıkan sonucu bizle paylaşır mısınız ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam arb4 olmuşsunuz :S

Şu mesajınızda miui 11 kurarken firmwareyi silmeyi atlamış olmalısınız.. Aosp romlarda firmware güncellemesi olmaz çünkü .

iyi forumlar benim cihazım mi a2 den 6x e dönmüş durumda mıuı 11 yüklü bu romu denedim kurulum başarılı oluyor reboot attıgında fastboot açılyor kalıyor bilgisi olan varmı bu konuda

Arb4 olduğunuz için mi a2 ye geri dönüş yapamazsınız. Artık firmware dosyasını silmeden eu rom, mi room kurabilirsiniz. Otadan direk kurabilirsiniz.

enes1928

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Konular
1
Hocam arb4 olmuşsunuz :S

Şu mesajınızda miui 11 kurarken firmwareyi silmeyi atlamış olmalısınız.. Aosp romlarda firmware güncellemesi olmaz çünkü .

Arb4 olduğunuz için mi a2 ye geri dönüş yapamazsınız. Artık firmware dosyasını silmeden eu rom, mi room kurabilirsiniz. Otadan direk kurabilirsiniz.
evet miuı 10 dan 11 e geçerken aklımdan çıkmış olabilir ;( yani şuan kullanabilecegim romlar sadece 6x romları anladıgım kadarıyla geri dönüş imkansız peki şöyle söyiyeyim benim için önerebileceginiz stabil çalışan bir rom önerebilirmisiniz miui olur az önce kurdugum pixel tarzı olur biraz cahil olabilirim eu rom ve mi room konusunda

ali39.ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Apollo
Konular
0
Android 9.0 indirme linki var mı

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
*** Güncelleme :

Link :

ChangeLog:
* Android dahili güncellemesi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
*** Güncelleme :

Link :

ChangeLog:
* device/xiaomi/sdm660-common/
1f1dd76 sdm660-common: Update build fp to feb patch
* device/xiaomi/wayne/
717f319 wayne : PixelExperience Bringup
* kernel/xiaomi/sdm660/
77dfa071 sdm660: defconfig: enable wireguard

Deqdshot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 6X
Konular
0
Bu rom'u yükledikten sonra miui 11'e geçiş yapılabiliyor mu?

Üst Alt