Yardım Mi 6'da WhatsApp mesaj sorunu

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Verideyken telefona WhatsApp tan mesajlar gelmiyor uygulamaya girince geliyor.
Not:Telefon mi 6 oparetör Türk Telekom/fenercell

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Bende aynı sorunu yaşıyorum ve hattım t.telekom nasıl kontrol ederim ve nasıl kapatırım bu güvenli interneti hocam
Online işlemler uygulamasına girin sonra en sağda daha fazla var oraya tıklayın güvenli İnternet işlemleri var orada

Oyla:

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Tesekkurler Eren kardesim ancak henuz telefinun dili ingilizce online islemlere nereden girecegim daha detay verirsen mutlu olurum
İlk önce Google play e gireceğiz. Türk Telekom Online işlemler yazıp uygulamayı indireceğiz. Sonra telefon numarasını yazıp giriş yapacağız. (Şifreniz yoksa şifre bölümünün yanında şifre al diye bir yer var oraya tıklayıp şifre alabilirsiniz.) Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üstte daha fazla diye bir seçenek var ona tıklayalım. Sonra orda seçenekler var işte birkaç tane oradan güvenli İnternet işlemlerine tıklıyoruz. Orada güvenli İnternet istemiyorum, çocuk ve aile var oradan güvenli İnternet istemiyorum a tıklıyoruz sonra gönder seçeneğinin üstünde Bi tik var ona tıklayıp gönder e basıyoruz ve işlem gerçekleşmiş oluyor. İnşallah yardımcı olmuşumdur. :)

Oyla:

selectif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
İlk önce Google play e gireceğiz. Türk Telekom Online işlemler yazıp uygulamayı indireceğiz. Sonra telefon numarasını yazıp giriş yapacağız. (Şifreniz yoksa şifre bölümünün yanında şifre al diye bir yer var oraya tıklayıp şifre alabilirsiniz.) Uygulamaya giriş yaptıktan sonra sağ üstte daha fazla diye bir seçenek var ona tıklayalım. Sonra orda seçenekler var işte birkaç tane oradan güvenli İnternet işlemlerine tıklıyoruz. Orada güvenli İnternet istemiyorum, çocuk ve aile var oradan güvenli İnternet istemiyorum a tıklıyoruz sonra gönder seçeneğinin üstünde Bi tik var ona tıklayıp gönder e basıyoruz ve işlem gerçekleşmiş oluyor. İnşallah yardımcı olmuşumdur. :)
Ilgine tesekkurler ederim kardesim ancak olmadi
Henuz cin ve ingilizce menulu bootloder acilsin Ron degistireyim oyle bakacaz artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tesekkur ederim kardesim ancak olmadi saniri. Bootloder kapali ve cince ingilizce oldugundan dir diye dusunuyorum

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt