Geri tuşunda geri atiyo parmak izi okuyucu da Google giriyo menü tuşundada arkada acılı olan uygulamalara geçiyor kişilerde de yukarda 3 nokta bulunmuyor 4 sn basılı tuttum belki daha fazla yine olmuyorHocam kişiler uygulamasında sol üstte nokta olması lazım onu tıklayınca ayarlar açılacak..... Yada telin alt tarafında geri tuşu,parmak izini okuttuğu ana ekran tuşu var.diğer tuş da menü tuşu.kişiler uygulamasındayken o tuşa yani menü tuşuna iki üç saniye basılı tut açılacak
Benim dediğimi uyguladınmı hocam. Ayarlar uygulamasından arama alanına sim kart yaz. En altta çıkan simkart alanını göstere tıkla.Geri tuşunda geri atiyo parmak izi okuyucu da Google giriyo menü tuşundada arkada acılı olan uygulamalara geçiyor kişilerde de yukarda 3 nokta bulunmuyor 4 sn basılı tuttum belki daha fazla yine olmuyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam şimdi oldu buldum dediniz gibi teşekkür ederimBenim dediğimi uyguladınmı hocam. Ayarlar uygulamasından arama alanına sim kart yaz. En altta çıkan simkart alanını göstere tıkla.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne demek, forum bunun için var.Tamam hocam şimdi oldu buldum dediniz gibi teşekkür ederim
bu şekilde ben de çok uğraşmıstım forumdan bi kardeşimiz yardım etmişti arama tuşuna basıp üsten kişileri seçip sonrada sol tuşa basılı tutunca da geliyor ayarlar kısmı.Olmuyo hocam ilk aldimda bi defa yapmıştım ama nasıl yaptım unuttum şimdi olmuyor dediniz gibide olmuyor
Denedim olmadı ama başka türlü hallettim yardımcı oldu arkadaşlarbu şekilde ben de çok uğraşmıstım forumdan bi kardeşimiz yardım etmişti arama tuşuna basıp üsten kişileri seçip sonrada sol tuşa basılı tutunca da geliyor ayarlar kısmı.