Rehbere gir, ayarlar kısmında sim kayıtlarını gösteri aça tıkla, sonra kişi listelerini ayarla kısmından simkartı seç. Sadece simkarttaki kişileri göreceksin.Rehber bölümünde sadece simi nasıl secerim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rehber ayarlarda bu ekran çıkıyor dediniz yer cikmiyoRehbere gir, ayarlar kısmında sim kayıtlarını gösteri aça tıkla, sonra kişi listelerini ayarla kısmından simkartı seç. Sadece simkarttaki kişileri göreceksin.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam sen tel arama ayarına girmişsin. Kişiler uygulamasını açıp onun ayarlarına gireceksinRehber ayarlarda bu ekran çıkıyor dediniz yer cikmiyoGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zaten kişiler bölümün den sol menü tusuna basıp engel listesi ve ayarlar çıkıyor ayar bölümüne tikliyom oraya yönlendiriyorHocam sen tel arama ayarına girmişsin. Kişiler uygulamasını açıp onun ayarlarına gireceksin
Kişiler bölümünde de sekme felan yokki gireyimHocam sen tel arama ayarına girmişsin. Kişiler uygulamasını açıp onun ayarlarına gireceksin
Hocam bak yukarda telefon yazıyor telefon uygulamasına girmişsinZaten kişiler bölümün den sol menü tusuna basıp engel listesi ve ayarlar çıkıyor ayar bölümüne tikliyom oraya yönlendiriyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kişiler uygulamasına girince Menü tuşuna uzun basarsan ayarlar açılacakKişiler bölümünde de sekme felan yokki gireyimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Olmuyo hocam ilk aldimda bi defa yapmıştım ama nasıl yaptım unuttum şimdi olmuyor dediniz gibide olmuyorHocam bak yukarda telefon yazıyor telefon uygulamasına girmişsin
[doublepost=1522573601,1522573529][/doublepost]
Kişiler uygulamasına girince Menü tuşuna uzun basarsan ayarlar açılacak
Hocam kişiler uygulamasında sol üstte nokta olması lazım onu tıklayınca ayarlar açılacak..... Yada telin alt tarafında geri tuşu,parmak izini okuttuğu ana ekran tuşu var.diğer tuş da menü tuşu.kişiler uygulamasındayken o tuşa yani menü tuşuna iki üç saniye basılı tut açılacakOlmuyo hocam ilk aldimda bi defa yapmıştım ama nasıl yaptım unuttum şimdi olmuyor dediniz gibide olmuyor