- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Redmi Not 7
- Konular
- 1
Aynı şeyleri bende yaptım, chrome den m.youtube ile açıyor. Vanced ile açmıyor!. Çözüm bulan oldumu?!
Bulan yok herhalde bende de aynı problem var . Çözebildiniz mi siz ?Aynı şeyleri bende yaptım, chrome den m.youtube ile açıyor. Vanced ile açmıyor!. Çözüm bulan oldumu?!
Arkadaşım merhabalar çözümü buldum orjinal YouTube devre dışı bırakıyorsun. Sonra YouTube vanced uygulamasına giriyorsun. Ayarlara giriyorsun. Ordan vanced ayarlarına giriyorsun. Onun içinden diğer ayarlara tıklıyorsun. Varsayılan uygulama aç ayarlarına giriyorsun. Bağlantı eklendiyip oradaki bütün tikleri işaretliyorsun olay bu kadar .Bulan yok herhalde bende de aynı problem var . Çözebildiniz mi siz ?
Bu ayar yeni eklendi. Önceden yoktu da miui hidden settings diye bi uygulama ile varsayılan olarak ayarlayıp çözmüştümArkadaşım merhabalar çözümü buldum orjinal YouTube devre dışı bırakıyorsun. Sonra YouTube vanced uygulamasına giriyorsun. Ayarlara giriyorsun. Ordan vanced ayarlarına giriyorsun. Onun içinden diğer ayarlara tıklıyorsun. Varsayılan uygulama aç ayarlarına giriyorsun. Bağlantı eklendiyip oradaki bütün tikleri işaretliyorsun olay bu kadar .
O uygulama ile daha neler yapılıyor yarar li bir uygulama mıBu ayar yeni eklendi. Önceden yoktu da miui hidden settings diye bi uygulama ile varsayılan olarak ayarlayıp çözmüştüm
Telefondan telefona değişiyor yaptıkları. Genel olarak gizli ayarlara kolay erişmeyi sağlıyor. Donanım testi, telefon bilgileri falanO uygulama ile daha neler yapılıyor yarar li bir uygulama mı