Yardım mi 6 Youtube Bildirim Sorunu

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Selam arkadaşlar. 7 yıl aradan sonra iphone'yi bırakıp Mİ 6'ya geçtim. İlk mi 6 ve android deneyimim. O yüzden cahilliğime verin. Yardım istediğim konu şudur. Youtube uygulaması kendiliğinden yüklü geldi. Ancak youtubeye giriş yapmama ragmen abone olduklarım yeni video yukledıkce telefonuma bildirim gelmiyor. Kilit ekranına falan abone olduklarımın yuklemelerıyle ilgili hiç bi sekılde bildirim gelmiyor. Zil işareti acık olmasına ragmen bildiirim yok ne yapabılırım

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
kardeşim çok onemsiyorsan geç. çünkü verilerin sifirlanacak.
en.miui.com adresine girip ordan download rom diceksin. mi 6 yı seçip global beta yazani indireceksin. dikkat 1.5GB. guncelleyiciye girip seçeneklerden güncelleme paketini seç diceksin ve indirdiğini sececeksin.
bunları telefondan yapıcam demi kardesımm. Bildirimler benım ıcın oenmlı ya

Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
hocam global Beta romuna geçtim. 7.12.1 şuan sürümü. bu sorunu duzeltmisler farketmedim ama banada gelmiyormus. global Beta ya geçince gelmeye başladı. garanti dışı kalmiyor. merak etmeyin. global Beta ya geçebilirsiniz sorunu çözmek için.
bide kardesım son bişi daha developer rom olanı mı yoksa stable room mu mu secicem versiyon 7.12.1 olan developer Benim için onemlı olan youtube bildiriminin düzelmesi ve whatsapp hızlı cevap falan

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
bide kardesım son bişi daha developer rom olanı mı yoksa stable room mu mu secicem versiyon 7.12.1 olan developer Benim için onemlı olan youtube bildiriminin düzelmesi ve whatsapp hızlı cevap falan
kardeşim emin olamadım senle bi deneme yapabilir miyiz ya. sen YouTube adresini ver abone olayım sonra 10snlik falan bu video yükle tekrar bakalım geliyomu diye. sonuçta çok ugrastircak seni. emin olalım ne dersin?

Oyla:

evren1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
mi6
Konular
7
bende aynı dertten yakiniyorum Youtube ve Facebook bildirim alamiyorum son kararli sürüm yüklü deneyenler yardımcı olabilir

Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
evet telefondan herşey.
kardeşim emin olamadım senle bi deneme yapabilir miyiz ya. sen YouTube adresini ver abone olayım sonra 10snlik falan bu video yükle tekrar bakalım geliyomu diye. sonuçta çok ugrastircak seni. emin olalım ne dersin?
kardo deneriz gene o sıkıntı degıl ama şöle bişi. Şimdi bazen gelıyo bazen gelmıyo bi kanalın bildirimini acıyorum mesela gelıyo bugun sonra yarın bi bakıyorum gelmıyo o kanaldan halbuki tarayıcıdan bı bakıyorum kanal video yuklemıs
[doublepost=1512338008,1512337956][/doublepost]
müsaitsen bi skype verir misin kardesımm sana zahmet

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
kardo deneriz gene o sıkıntı degıl ama şöle bişi. Şimdi bazen gelıyo bazen gelmıyo bi kanalın bildirimini acıyorum mesela gelıyo bugun sonra yarın bi bakıyorum gelmıyo o kanaldan halbuki tarayıcıdan bı bakıyorum kanal video yuklemıs
[doublepost=1512338008,1512337956][/doublepost]
müsaitsen bi skype verir misin kardesımm sana zahmet

Yönetim Notu : Sitemizde mail adresi vb. kişisel bilgilerin herkese açık alanlarda paylaşımı yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
Yönetim Notu : Sitemizde mail adresi vb. kişisel bilgilerin herkese açık alanlarda paylaşımı yasaktır.
kardo isim ne outlook u ekleme degısık bi baglantı cıkıyo ne isim bastakı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt