Sabırlı olursanız belki 2600-2700 TL ye gidebilir hemen elden çıkarıcaksanız max 2400 TL satabilirsiniz.Hocam 128 gb seramik mi 6 var o kadara gidermiki? 2300 civarına satmayı düşünüyordum ben
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabırlı olursanız belki 2600-2700 TL ye gidebilir hemen elden çıkarıcaksanız max 2400 TL satabilirsiniz.Hocam 128 gb seramik mi 6 var o kadara gidermiki? 2300 civarına satmayı düşünüyordum ben
Hocam elden satanlar çok ucuza satıyor.artık garantinin pek bi esprisi kalmadı.teline ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip genelde kullanıcıya yüksek fiyat çıkartıyorlar.zaten cihazı garantili olduğu için yüksek fiyata alıyorsun,bide bi problem çıkınca yüksek fiyat çıkıyor benden tavsiye elden garantisiz satanlardan alHocam pocoya aşığım diyebilirim cepporta gidip bakmıştım gerçekten uçuyordu hayallerimiz poco yurtiçinde ucuzlarmı şu an 3200 civarında satılıyor yada yurtdışından dahamı ucuza gelir hiç yurtdışından telefon almadım bi sorun olurmu bunları merak ediyorum.
Hocam oluruz sabırlı mi 6 ile bi sorunum yokki üzerinde toz yok diyebilirim telefonunSabırlı olursanız belki 2600-2700 TL ye gidebilir hemen elden çıkarıcaksanız max 2400 TL satabilirsiniz.
Tamam hocam teşekkür ederim düşüneceğim bunuHocam elden satanlar çok ucuza satıyor.artık garantinin pek bi esprisi kalmadı.teline ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip genelde kullanıcıya yüksek fiyat çıkartıyorlar.zaten cihazı garantili olduğu için yüksek fiyata alıyorsun,bide bi problem çıkınca yüksek fiyat çıkıyor benden tavsiye elden garantisiz satanlardan al
Öyleyse cihazınızı 2. el satış platformlarına koymanızı yakınızdaki telefonculara haber vermenizi öneririrm.Ayrıca garanti konusunda şunları söyleyebilirim telefonu güvendiginiz saglam yerlerden olabildigince ucuza almanız akıl kârı olucaktır.Çünkü servisler genellikle saglam telefonu şikayet ettiginiz noktalardan daha farklı yerleri bozarak yolluyorlar.Hocam oluruz sabırlı mi 6 ile bi sorunum yokki üzerinde toz yok diyebilirim telefonun
Sefa hocama gelsede alsakÖyleyse cihazınızı 2. el satış platformlarına koymanızı yakınızdaki telefonculara haber vermenizi öneririrm.Ayrıca garanti konusunda şunları söyleyebilirim telefonu güvendiginiz saglam yerlerden olabildigince ucuza almanız akıl kârı olucaktır.Çünkü servisler genellikle saglam telefonu şikayet ettiginiz noktalardan daha farklı yerleri bozarak yolluyorlar.
Çok doğru hocam en çok korktuğum yanıda orası hocam ben telefonu satana kadar migrostaki kampanyada biter bende telefonsuz kalırım ortalıkta en iyisi bence biraz daha beklemekDün, Migros'ta Poco 3 bin liraya gördüm, elindekini iyi fiyata satabilirsen bu rakamlara Poco tavsiye ederim, değilse de, elinden düşürmeden kullanmaya devam... Arka bölümü seramik cam vs. olan telefonlara saatsiz bomba gibi bakıyorum ben...