Yardım Mi 6 ya Çin'den ekran almak

enerqized

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatihgun
Cihazım
mi 6
Konular
6
Ekran koruyucu beklerken camını kırdığım mi 6 telefonuma AliExpress ten ekran almayı düşünüyorum. Çin'den alacağım ekranla buradaki servisin takacağı ekran ile aynı mı olucak.
Çin malı bir telefondada yan sanayi ekran varmı Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
AliExpress gibi sitelerden teknik malzeme alınmasını pek önermiyorum hele ki ekran hiç hiç önermiyorum, kendim de telefoncu olduğumdan biliyorum bin bir çeşit ekran var ve eminim AliExpress de satılan ekranlar hepsi birbirinden kalitesiz. Eğer bütçe olarak sıkıntın varsa bana sorarsan bir telefoncuya yaptır en azından sorun yaşadığında karşında muhatap bulursun.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
AliExpress gibi sitelerden teknik malzeme alınmasını pek önermiyorum hele ki ekran hiç hiç önermiyorum, kendim de telefoncu olduğumdan biliyorum bin bir çeşit ekran var ve eminim AliExpress de satılan ekranlar hepsi birbirinden kalitesiz. Eğer bütçe olarak sıkıntın varsa bana sorarsan bir telefoncuya yaptır en azından sorun yaşadığında karşında muhatap bulursun.
+1 clap~~

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Ekran koruyucu beklerken camını kırdığım mi 6 telefonuma AliExpress ten ekran almayı düşünüyorum. Çin'den alacağım ekranla buradaki servisin takacağı ekran ile aynı mı olucak.
Çin malı bir telefondada yan sanayi ekran varmı Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Hocam merhabalar. Bu telefonun ekrani piyasada maalesefki oldukca fazla ve herkes rjinal diye yan sanayi ekranlari peynir ekmek gibi satiyor. Xiaominin turkiye deki en buyuk sorunu bence yedek parca. İthalatcilar telefon getiriyor fakat orjinal yedek parca tedarik edemiyor. Bugun delta servis bile garantiden gunlerce yurt fisindan ekran bekliyor. Tavsiyem ekrani saglam hurda telefon bulup ekranini kasa ile degistirtmen. Kasa ile birlikte ekran degisimi yaptirmazsan sadece ekran degisiminde yapiskan bolgeler bariz belli oluyor. Bende ayni sorun yasamistim orjinal cikma kasali ekran takyirip sattim cihazimi ve ikinci el cok temiz bir mi6 seramik aldim kafam rahat gonlum ferah. Saygilar.

Oyla:

enerqized

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatihgun
Cihazım
mi 6
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhabalar. Bu telefonun ekrani piyasada maalesefki oldukca fazla ve herkes rjinal diye yan sanayi ekranlari peynir ekmek gibi satiyor. Xiaominin turkiye deki en buyuk sorunu bence yedek parca. İthalatcilar telefon getiriyor fakat orjinal yedek parca tedarik edemiyor. Bugun delta servis bile garantiden gunlerce yurt fisindan ekran bekliyor. Tavsiyem ekrani saglam hurda telefon bulup ekranini kasa ile degistirtmen. Kasa ile birlikte ekran degisimi yaptirmazsan sadece ekran degisiminde yapiskan bolgeler bariz belli oluyor. Bende ayni sorun yasamistim orjinal cikma kasali ekran takyirip sattim cihazimi ve ikinci el cok temiz bir mi6 seramik aldim kafam rahat gonlum ferah. Saygilar.
Xiaomi Mi 6 Mi6 için orijinal LCD Ekran Ekran Dokunmatik Panel 10 Puan Dokunmatik Parmak Izi Xiaomi Mi6 Için LCD Ekran parçaları
to Clipboard

Alıcı gözüyle bir bakarmisin bu ilana
Adamada yazdim orjinal diyor

Oyla:

szm428

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
szm428
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Xiaomi Mi 6 Mi6 için orijinal LCD Ekran Ekran Dokunmatik Panel 10 Puan Dokunmatik Parmak Izi Xiaomi Mi6 Için LCD Ekran parçaları
to Clipboard

Aşağıdaki verdiğim linkten temin edebilirsiniz.

100% Original for Xiaomi Mi 6 Mi6 LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly 10-Point Touch Test Replacement Repair Spare Parts
to Clipboard

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
to Clipboard

Hocam saticilara guvenme adam bu urunu satmak icin orjinal diyecek tabikide sana. Ekran telefona takildiginda daha cok belli olur. O da su sekilde ekrani degisen ve ekrani hic degismeyen telefonu yan yana koyup renk kiyaslamasi yaparak anlarsin. İstanbul da yasiyorsan tahtakaleyi ve dogubanki bir gez derim orda da ekran var orjinal diyorlar ama kimse sana orjinal oldugunu ispatlayamiyor!!!
[doublepost=1523122390,1523122310][/doublepost]Ek olarak xiaomi globalail adresine
to Clipboard

Ek olarak xiaomi global mail adresine orjinal ekran icin mail gondermeni oneririm geri donus yapiyorlar kisa sure icerisinde.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

AliExpress de kullanıcı yorumlarini oku hocam lcd ekranlar üretimi o kadar zor değil orijinal kaliteyi yakalayabiliyor öyle bir yan sanayi yapmışlar ki orjinaliyle yan yana getiriyorsun anlaşılmıyor telefoncular da sonuçta toptancıdan alacak toptancıdan aldığı malzeme orijinal mi ? Ne derece kaliteli al ekranı sonuçta kendin aldın kalitesini aldığın fiyatı biliyorsun ver parasını taktir ekranı yok ben illa orijinal istiyorum diyorsan inşallah bulursun veya anakarti arızalı bulacaksın ekranı senin telefona takılacak başka çare yok AliExpress de kullanıcı yorumları çok önemli ve benden sana tavsiye sadece ekran alma paneli olsun panellilerde ekran zaten panele yapisik diğer türlü ekran tam yapistirilmamis ışık sızması var gibi sorunlar olacaktır fiyat olarak da misal sadece ekran 20 dolarsa panellisi 23 dolar abartılacak birşey değil

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

enerqized

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatihgun
Cihazım
mi 6
Konular
6
Hocam saticilara guvenme adam bu urunu satmak icin orjinal diyecek tabikide sana. Ekran telefona takildiginda daha cok belli olur. O da su sekilde ekrani degisen ve ekrani hic degismeyen telefonu yan yana koyup renk kiyaslamasi yaparak anlarsin. İstanbul da yasiyorsan tahtakaleyi ve dogubanki bir gez derim orda da ekran var orjinal diyorlar ama kimse sana orjinal oldugunu ispatlayamiyor!!!
[doublepost=1523122390,1523122310][/doublepost]Ek olarak xiaomi globalail adresine

Ek olarak xiaomi global mail adresine orjinal ekran icin mail gondermeni oneririm geri donus yapiyorlar kisa sure icerisinde.
Teşekkürler yardımcı olduğun icin

Oyla:
Üst Alt