- Adım
- Erhan
- Cihazım
- Mİ 6
- Meslek
- Biyolog-Kalite Md.
- Konular
- 3
Root silinmiştir, tekrar rootlarsanız açılacaktır.Google cam çalışmıyor arkadaşlar sizde de öyle mi?
Root silinmiştir, tekrar rootlarsanız açılacaktır.Google cam çalışmıyor arkadaşlar sizde de öyle mi?
Gelmeyecek. Global beta 9.6.27 son sürüm. Bundan sonra güncelleme alabilmeniz için ya kararlı sürüme geçmeli yada custom rom yüklemelisiniz.Bu betaya gelir mi? Ben şu an MIUI 10 Global 9.6.27'deyim. Şu anlık güncelleme yok gözüküyor. Ve ne zaman ßetaya gelir acaba?
Kararlı rom şu an çok kötü. O yüzden geçmiyorum. O halde MIUI 11 kararlı olarak gelirse –tabi ki diğer ayın ortalarında gelecek diyorlar– o zaman yüklerim. Ben şu anki romdan memnunum. Sizce iyi yapar mıyım?Gelmeyecek. Global beta 9.6.27 son sürüm. Bundan sonra güncelleme alabilmeniz için ya kararlı sürüme geçmeli yada custom rom yüklemelisiniz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu soruyu yanlış kişiye soruyorsunuz? Özellikle de global beta kullanmayan...Kararlı rom şu an çok kötü. O yüzden geçmiyorum. O halde MIUI 11 kararlı olarak gelirse –tabi ki diğer ayın ortalarında gelecek diyorlar– o zaman yüklerim. Ben şu anki romdan memnunum. Sizce iyi yapar mıyım?
Siz hadiseyi biraz geriden takip ediyorsunuz galiba?Eu ya yeni guncelleme geldi v2 olarak
Sağlık olsun, ben bile yeni haberdar oldum.. MIUIMIX güncelleme verirse, yüklerim, aksi durumda bunu dert etmem bileEvet öyle olmus biraz