- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 5
V2 yükledikten sonra düzeldi mi ana ekran?Ana ekranda çevirme stabil değil inşallah düzelir
V2 yükledikten sonra düzeldi mi ana ekran?Ana ekranda çevirme stabil değil inşallah düzelir
V2 yükledikten sonra düzeldi mi ana ekran?
Akıllı ağ diye bir seçenek yok. Lakin wlan Asistanı aynı fazifeyi görüyor bana göre. Miroom konusunda sık dile getirilen akıllı ağ sıkıntıları da böylelikle söz konusu olmuyor.Merhaba miroom daki akıllı ağ modu var mı?
Aynı özellik olduğunu söylemedim zaten. Benim için aynı işi görüyor dedim. Miroom daki akıllı ağ modunda bir çok kullanıcının başına gelen sıkıntıları da yaşamazsınız.Wlan asistanı ile akıllı ağ aynı özellik değil gibi hocam. Ya da wlan asistanı ayarı nasıl yapılıyor?
Estağfirullah hocam öyle dediniz demek istememiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.Aynı özellik olduğunu söylemedim zaten. Benim için aynı işi görüyor dedim. Miroom daki akıllı ağ modunda bir çok kullanıcının başına gelen sıkıntıları da yaşamazsınız.
Eğer Wlan gelişmiş ayarlarına girerseniz oradan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Rica ederim hocam, ne özrü? Size sitem etmedim ki özür dileyesiniz. Ama doğru ama eksik; bir bilgiyi paylaştım sadece, hepsi o kadar.Estağfirullah hocam öyle dediniz demek istememiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 9T Pro'dan yazıldı.
Hayır yok. Fakat bahsettiğiniz sorun sizi rahatsız edecek bir boyutta ise V2 romunu 2 wipe yaparak tekrar kurabilirsiniz.Arkadaşlar son güncellemeden sonra ana ekranda sağa geçiş yaparken böyle takılmalar mevcutmuş gibi bir hissiyat var. V2 olanı yükledim yine aynı. Sizde de var mı böyle bir sorun?
Uygulamalar silinecekse hiç uğraşmayayım. Uzun zamandır da rom yükleyip wipe yapmadım telefona. Teşekkürler ilginiz için.Hayır yok. Fakat bahsettiğiniz sorun sizi rahatsız edecek bir boyutta ise V2 romunu 2 wipe yaparak tekrar kurabilirsiniz.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla