Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
sistem
Yeni - Uygulama simgelerini doğrudan başlatıcı ayarlarından gizleme özelliği eklendi (yalnızca xiaomi.eu'da)
Yeni - Yeni son hareketler, uygulamalar arasında geçiş yapma (ekranın altındaki çubuğu kullanarak - sola veya sağa sürükleyerek) ve uygulamayı kapatarak
Optimizasyon - Android Güvenlik Yaması Ocak / Şubat 2020 olarak güncellendi
Düzeltme - Bağlantılar bazı uygulamalarda çalışmadı (ör. Sinyal)
Düzeltme - Silme verilerini gerçekleştirdikten veya temiz yükleme yaptıktan sonra uygulama kasası FC
Düzeltme - Google Feed'den başlatıcıya geçerken gecikme
Düzeltme - Split APKs Installer gibi üçüncü taraf yükleyicilerle uyumluluk düzeltildi ("MIUI algılandı" uyarısını yok sayabilirsiniz)
Hesap makinesi
Yeni - Daha önce olduğundan çok daha fazla özellik içeren yeni uygulama sürümü (Çin'den değil Global ROM'lardan)
Daima ekranda
Yeni - AOD modunda yeni saat ("Basit saat")
Ekran ZAMANI
Yeni - Bildirim gölgesinde kalan süre hakkında bildirimi açabilirsiniz
Ayarlar
Yeni - Yedekleme, geri yükleme ve fabrika ayarlarına sıfırlama menüsü yeniden tasarlandı ("Yedekle, geri yükle ve sıfırla")
Müzik
Yeni - Oynatıcıda MP4 dosyalarıyla dizinleri görüntüleyebilirsiniz
Tarayıcı
Düzeltme - Çinli kayan reklamlar belirli senaryolarda gösteriliyor
İndirilenler
Düzeltme - Play Store indirmeleri "Mobil verileri kullanarak indirme" ayarı İndirilenler uygulamasındaki ayar "Sınırsız" dışında bir değere ayarlanmışsa bir uyarı gösterir
Güncellemeden sonra "Ayarlar> Sistem uygulamaları bölümünden bu uygulamanın verilerini temizle ve tekrar dene" açılır penceresini aldıysanız, E-posta uygulaması verilerini temizleyin. Gerçekleştirdikten sonra, bu uygulamadaki e-posta hesaplarınızın tekrar eklenmesi gerekir.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sistem-Yükseltilmiş miui başlatıcı sürümü Optimizasyon-Yeni uygulama değiştirici tam ekran hareketi Optimizasyon-İsteğe bağlı olarak eski uygulama değiştirici tam ekran hareketi eklendi Optimizasyon-Yeni sistem animasyonları Düzeltme-Split Apks İnstaller uyumluluğu Optimizasyon-Durum çubuğunda WiFi nesillerini görüntüleme eklendi
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam denilen herşeyi eksiksiz yaptım ama bir türlü olmadı twrp de sistemi yükleyince os yüklenmedi hatası alıyorum bootloader kilidide açık sorun ne olabilir ki
hocam denilen herşeyi eksiksiz yaptım ama bir türlü olmadı twrp de sistemi yükleyince os yüklenmedi hatası alıyorum bootloader kilidide açık sorun ne olabilir ki