Yardımcı olabilicek yok muArkadaşlar telefonu akşam şarja koyyorum sabah kalktıgımda TWRP açık şekilde buluyorum bunun çözümü yok mu alarm falan çalmıyor.
9.12.26 linkleri...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DEĞİŞİKLİKLER
sistem
Optimizasyon - Android Güvenlik Düzeltme Eki, Aralık 2019 / Ocak 2020'ye (bazı aygıtlar) güncellendi. Gelişmiş sistem güvenliği.
Kilit ekranı, bildirim çubuğu, durum çubuğu
Düzeltme - Sistem açıldığında, durum çubuğu bazen siyahtır
Düzeltme - Android bildirim stilinde albüm kapağının eksik görüntülenmesi
Düzeltme - Kilit ekranı aşağı çekildiğinde, bazen parlaklık çubuğu geçersiz
Onarma - Durum çubuğunda eksik şarj ve hızlı şarj simgeleri
Ayarlar
Yeni - Çoklu konumlandırma sistemlerini destekler (GPS, Galileo, Beidou, GLONASS)
Dosya yöneticisi
Optimizasyon - Ana sayfa tarama hızı
Diğer
Optimizasyon - "Global karanlık mod" açıkken üçüncü taraf uygulamalarda karanlık modun görüntülenmesini iyileştirin (raphael, cepheus)
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Teşekkürler hocam. Eu team artık bu işi tamamen kotarmış görünüyor.Hayırlı olsun hocam. Dün akşam kurdum, gayet güzel bir sürüm olmuş.
Hayırlı olsun hocam, sanırım sizde sonunda yüklediniz...dediğim gibi bir akıcılık sizde gözlemledinizmi veya daha başka şeylerTeşekkürler hocam. Eu team artık bu işi tamamen kotarmış görünüyor.
Cümlemize hayırlı olsun inşallah.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Hocam bir önceki güncellemeden farklı şeyler yok. Lakin hız ve stabilite konusunda inanılmaz bir gelişme var. Dersiniz ya hep yağ gibi akıyor diye... Hakikaten akıyorHayırlı olsun hocam, sanırım sizde sonunda yüklediniz...dediğim gibi bir akıcılık sizde gözlemledinizmi veya daha başka şeyler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk