Eğer miroom un bataryasından memnunsanız kalmanızı tavsiye ederim. Zira eu beta nın son güncellemeleri performans odaklı olduğu için bataryaya olumsuz etkileri söz konusu...Miroom beta son surumdeyim sarj olarak cok memnunum ama euda merak ediyorum sizce farkları nedir?
miroom hangi sürümü ve hangi telefonu kullanıyorsunuz?Miroom beta son surumdeyim sarj olarak cok memnunum ama euda merak ediyorum sizce farkları nedir?
Mi6 kullanıyorum miroomda beta 9.10.24 kullanıyorum cok memnunum özellikle şarj olarakmiroom hangi sürümü ve hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Batarya bu güncelleme ile benim icin harika oldu ama performans olarak nekadar farkederki yani ben performanslik birsey yapmıyorum gündelik kullanım şahsenEğer miroom un bataryasından memnunsanız kalmanızı tavsiye ederim. Zira eu beta nın son güncellemeleri performans odaklı olduğu için bataryaya olumsuz etkileri söz konusu...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı nedir, tam anlayamadım
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global rom kullanıyorsunuz. Eğer bootloader kilidini açmadıysanız eu rom yükleyemezsiniz.Mi11 yükleyemiyorum.
Mi6 için global kararlı Miui11 güncellemesinin gelmesini bekleyin. O zaman güncelleyici üzerinden Miui11 yükleyebilirsiniz.Mi11 yükleyemiyorum.
Hangi ayardan açılıyor?Ana ekrana arama çubuğu gelmiş miui 11 görsellerinde olanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar > Ana ekran > Arama çubuğuHangi ayardan açılıyor?