- Adım
- emrah
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 1
miroom miui 11 sürümünü kullanıyorum. Batarya performansı iyi değil gibi. Bu roma geçmemi tavsiye eder misiniz?
MIUI 11 Eu stabil yükledim ama adı gibi stabil değil . Ekran animasyonları sapıtıyor . Telefonu kapatıp açınca kilit ekranı duvar kağıdı varsayalına dönüyor. Ve tarayıcı vs bir kaç uygulamada takılmalar mevcut . Yüklemeyi düşünenlere bilgi olsun .
bu hafta başı itibari ile stabil yükledim herhangibir sorunla karşılaşmadım
tüm programlar vs gayet akıcı çalışıyor...
Ya custom rom yükleyeceksiniz yada kararlı rom güncellemesini bekliyeceksiniz. Zira beta sürümde kaldığınız müddet güncelleme alamazsınız.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya custom rom yükleyeceksiniz yada kararlı rom güncellemesini bekliyeceksiniz. Zira beta sürümde kaldığınız müddet güncelleme alamazsınız.
Elbette dönemezsiniz. Çünkü sizin kullandığınız beta rom android 9 tabanlı, kararlı ise oreo tabanlı. Büyük ihtimalle Kasım ayının sonunda miui 11 güncellemesi alacaksınız ve yine tahmin ediyorum ki android 9 la gelecek.Kararlı sürüme de dönemiyorum. Yüklemeye çalıştığınız sürüm daha düşük hatası alıyorum. Bu şekilde kalsa güncelleme gelmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kararlı sürüme dönemiyorum. Yüklemeye çalıştığınız sürüm daha düşük hatası alıyorum.
Bu şekilde kalsa güncelleme gelmez mi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kararlı sürüme dönemiyorum. Yüklemeye çalıştığınız sürüm daha düşük hatası alıyorum.
Bu şekilde kalsa güncelleme gelmez mi.
Elbette dönemezsiniz. Çünkü sizin kullandığınız beta rom android 9 tabanlı, kararlı ise oreo tabanlı. Büyük ihtimalle Kasım ayının sonunda miui 11 güncellemesi alacaksınız ve yine tahmin ediyorum ki android 9 la gelecek.
Ancak o zaman güncelleme yapabilirsiniz. Biraz sabır...
Hayırlı olsun hocam.9.10.24 linki....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayırlı olsun hocam9.10.24 linki....
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir