MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Bir hafta önce 20.2.27'ye döndüm. Ekran süresi efsane yav. 3 yıllık telefon 5 saatten fazla ekran süresi alıyor.
Bende normalde doncektim ama birkaç uygulamayı silince benim sarjda da ciddi etki yarattı 20.6.18 deyim dönmekten vazgeçtim suanlik
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

neoptolemos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
mi6
Konular
3
Arkadaşlar romu attıktan sonra telefon mi logosundan öteye geçmiyor, altta Powered by android logosu çıkıyor, üç nokta ilerliyor ama açılmıyor, nedir acaba problem :/
Edit: Yanlış alarm arkadaşlar, 14dk lık heyecanlı bekleyişin ardından açıldı :)

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Arkadaşlar romu attıktan sonra telefon mi logosundan öteye geçmiyor, altta Powered by android logosu çıkıyor, üç nokta ilerliyor ama açılmıyor, nedir acaba problem :/
Cihaz boot etmiyordur. Bir ihtimal yüklediğiniz rom dosyasında sıkıntı olabilir. Romu yeniden indirip format data+4 wipe yaparak yeniden kurun.

Son düzenleme:

makedonya1900

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Herkes 20.2.27 önermiş. En son MIUI 11 20.3.26 ile arasında çok mu fark var stabillik açısından? Benim yüklediğim bazen sistem menüsünde ya da kilit ekranında kasıyor gibi oluyor. Ana ekranda klasörler bile yavaş açılıyor.
Systemui sürekli çalışıyor, systemui ye restart çekince düzeliyor.
Deneyen varsa yorum alabilir miyim boşuna her şeyi sıfırlayıp yeniden yüklemeyim.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Herkes 20.2.27 önermiş. En son MIUI 11 20.3.26 ile arasında çok mu fark var stabillik açısından? Benim yüklediğim bazen sistem menüsünde ya da kilit ekranında kasıyor gibi oluyor. Ana ekranda klasörler bile yavaş açılıyor.
Systemui sürekli çalışıyor, systemui ye restart çekince düzeliyor.
Deneyen varsa yorum alabilir miyim boşuna her şeyi sıfırlayıp yeniden yüklemeyim.
Ben 20.6.18 den döndüm. 20.3.26 nasıldır hatırlamıyorum ama şu an Mi6 için en ideal rom 20.2.27 gibi görünüyor. Dediğiniz problemleri de yaşamadım.

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
nasıl düzelttin? Bende aynı hatayı aldım şimdi mi ekranında kalıyor telef
Kusuruma bakmayın hocam uzun zamandır girmiyordum magisk 20.4 dü de romu yükledikten sonra yüklemiz gerekiyor yoksa öylece mi ekranında kalıyor.
Bir de twrp de iken format datayı yes dediniz mi ? Eğer onu yapmadıysanız da bu sorunla karşılaşır sınız.

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
9
Ben 20.6.18 den döndüm. 20.3.26 nasıldır hatırlamıyorum ama şu an Mi6 için en ideal rom 20.2.27 gibi görünüyor. Dediğiniz problemleri de yaşamadım.
Koçara hocam, 20.2.27'nin telefon boştayken ram kullanımı kaç GB acaba? Ben son sürümü kullanıyorum herhangi bir sorunum yok ram kullanımı da 3.5GB civarında. Sizce 20.2.27'ye dönmeli miyim, ne önerirsiniz?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Koçara hocam, 20.2.27'nin telefon boştayken ram kullanımı kaç GB acaba? Ben son sürümü kullanıyorum herhangi bir sorunum yok ram kullanımı da 3.5GB civarında. Sizce 20.2.27'ye dönmeli miyim, ne önerirsiniz?
Benim dönüş sebebim cihaz boşta iken wifi ve mobil veri kapalı olmasına rağmen 20.6.18 sürümünde çok fazla batarya harcamasıydı. Bazen % 20 leri bulduğu bile oluyordu. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Şimdi ikisi de açık ( bluetooth dahil olmak üzere ) akşamdan sabaha en fazla % 1- 2 pil tüketiyor. Ayrıca bazı ayarlarda Miui12 kaynaklı can sıkan hatalar söz konusuydu; şimdi gayet stabil. Ram durumuna gelince... 20.6.18 de 3.3 GB civarı boşta kalıyordu, şimdi de hemen hemen aynı.
Yani, eğer bir sorununuz yoksa memnunsanız ve batarya konusunda da herhangi bir şikayetiniz söz konusu değilse dönmenize gerek olmadığı kanaatindeyim. Tabii tercih sizin.

sunal66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sasa
Cihazım
mi6
Konular
9
Benim dönüş sebebim cihaz boşta iken wifi ve mobil veri kapalı olmasına rağmen 20.6.18 sürümünde çok fazla batarya harcamasıydı. Bazen % 20 leri bulduğu bile oluyordu. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Şimdi ikisi de açık ( bluetooth dahil olmak üzere ) akşamdan sabaha en fazla % 1- 2 pil tüketiyor. Ayrıca bazı ayarlarda Miui12 kaynaklı can sıkan hatalar söz konusuydu; şimdi gayet stabil. Ram durumuna gelince... 20.6.18 de 3.3 GB civarı boşta kalıyordu, şimdi de hemen hemen aynı.
Yani, eğer bir sorununuz yoksa memnunsanız ve batarya konusunda da herhangi bir şikayetiniz söz konusu değilse dönmenize gerek olmadığı kanaatindeyim. Tabii tercih sizin.
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için hocam. Batarya konusunda çok sıkıntım yok genel olarak memnunum. 20.2.27'de mi sağlık uygulaması var mıydı acaba? Geri dönmek için twrp'den 3 wipe yaparak yüklememiz yeterli mi yoksa ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor mu?

Üst Alt