- Adım
- ALİ CAN
- Cihazım
- Mİ 6
- Konular
- 2
MIUI 11 nasıl güzelmi performansı nasıl
Kendiniz kurup test etseniz daha iyi olmaz mı?MIUI 11 nasıl güzelmi performansı nasıl
Miui 11 9.9.26 sürümü çok başarılı, 9.10.10 sürümünden memnun kalmadım.MIUI 11 nasıl güzelmi performansı nasıl
Jiroskopun calismama nedeni telefonun hall sensorunu(manyetik sensoru) bozmusum ondan calismiyormus. Romla ilgili degil anlayacaginizPubg mobile oyununda gyroscope çalışmıyor. 9.9.26 sürümünde çalışıyordu ama 9.10.10 a guncelleyince bozuldu, eski sürüme döndüm ama hala bozuk. Kıyı tabanlı başka bir romda da almıştım bu hatayı. Çözümü bilen var mı? Call of duty de çalışıyor mesela
Recovery nin içindeki img yi çıkarıp, Twrp den image olarak fleslemeniz gerekiyor, Siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz, şu an bir Twrp varmı cihazınız daHanging recovery ile denersem deneyeyim zip bozuk hatasi aliyorum iki baglantidan da indirdim ama sonic ayni nedendir ? Trabzonlunun recovery ile de ayni orangefox da ayni havoc is ROM in recoverysi ile de ayni hata...
Var tabi olmaz mi ama dedigim gibi hepsini denedim simdi rar indirdim tlefonuma dedimki klasore cikarayim deneyeyim gercekten rar programi da dosyanin beklenmedik sonu diye hata veriyor arsivi cikarmiyor cok garip.Recovery nin içindeki img yi çıkarıp, Twrp den image olarak fleslemeniz gerekiyor, Siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz, şu an bir Twrp varmı cihazınız da
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Mutlaka bir yerde bir yanlış yapıyorsunuzdur, olmama ihtimali neredeyse sıfıra yakınVar tabi olmaz mi ama dedigim gibi hepsini denedim simdi rar indirdim tlefonuma dedimki klasore cikarayim deneyeyim gercekten rar programi da dosyanin beklenmedik sonu diye hata veriyor arsivi cikarmiyor cok garip.
Hocam o kadar saçma bi sorunmus ki cozunce giden kotama acıdım...Mutlaka bir yerde bir yanlış yapıyorsunuzdur, olmama ihtimali neredeyse sıfıra yakın
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk